Vagy orosz ellenzéki, bár azoknak furcsamód rövid élethossz jut osztályrészül.
Én bízok benne hogy Oroszországból liberális demokrácia lehet Putyin halála után.
Oroszország mint liberális demokrácia? Most, hogy az USA is már illiberális?
![Big Grin :D :D](/data/assets/smilies/biggrin.png)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én bízok benne hogy Oroszországból liberális demokrácia lehet Putyin halála után.
1., a robotizáció-megújuló energia új aranykort hoz és végre a tudományra-világúrre lehet majd koncentrálni hulye háborúk helyett
Ebben biztos vagy? igazából az EU akkor tárgyalna szívesen, ha a tôrzsi vezetôt elkuldenék bôrtônbe a elsôsorban a Moszkvai panelrobbantásokért, másodsorban a jelcin klán elszámoltatásának elmaradásáért, illetve az útkôzben ôsszeharácsolt tôbb 100!!! millárd eurós vagyonért, amit ô és az oligarchái vettek el az orosz néppel. Terroristákkal nem ajánlatos tárgyalni az ôsi lakota mondás szerint.
Érdekes ez a félelem-gerjesztés.....
A lengyelek félnek ------------------- oroszoktól, németektől
A baltiak félnek ----------------------- oroszoktól
A románok félnek -------------------- tőlünk, az oroszoktól, a szerbektől, a bulgároktól, a Holdlakóktól, mindenkitől, aki nem román
A szlovákok félnek ------------------- tőlünk, a németektől, lengyelektől
A csehek félnek --------------------- németektől, oroszoktól
A franciák, angolok félnek ---------- németektől
A spanyolok félnek ------------------- franciáktól
Olaszok félnek ------------------------- észak déltől
A belgák félnek ------------------------ németektől, franciáktól
A benelux államok félnek ----------- németektől
A skandináv országok félnek ------ oroszoktól
MI félünk -------------------------------- Orbán Viktortól, Gyurcsány Ferenctől, a NAV-tól
A briteknek elege lett...
Európa paranoiás .... és így működik együtt.... miközben.... a világban elindult egy új népvándorlás, mely alapjaiban rázza meg többek közt Európát.
Ki nem fél tőle? Merkel....
Minimum érdekes..... kinek az érdeke?
Most is külső ügynökök szervezik, de most is visszájára fog elsülni
Legalabb erröl a listàròl lemaradtunk...2013-as felmérés:
![]()
![]()
Csúnya, elgennyesedő nagy tüske lehetünk valakiknek a körme alatt.Valakiknek tényleg nagyon útjában lehet ez a fórum, ha állandóan ideküldenek egy ballib trollt, hogy elismételje az atlantista sajtó hazugságait.
A lakota az egyébként micsoda?![]()
http://www.hidfo.ru/2017/02/negy-europai-kormany-kezdemenyezte-a-nemzetallamok-felszamolasat/
"A német, olasz, francia és luxemburgi parlament vasárnap egy nyílt levelet tett közzé, amiben kezdeményezik az Európai Egyesült Államok létrehozását, és az európai nemzetállamok felszámolását..."
Jönnek a választások ugyebár, és nagy változások lehetnek hamarosan... Menekülés a győzelembe- most ki volt a valódi kezdeményező?
Valakiknek tényleg nagyon útjában lehet ez a fórum, ha állandóan ideküldenek egy ballib trollt, hogy elismételje az atlantista sajtó hazugságait.
A lakota az egyébként micsoda?![]()
Majd ha fagy! Max alakitsák csak meg a saját gittegyletüket. Degenerált társaság!
Neked inkább a FÁK felé húz a szíved? Miért szurkoltok az ellenségnek? Európának más lehetôsége most nincs, csak az ôsszefogás. A menekultek és az oroszok miatt is. Kár hogy ezt a szittya fejed nem képes felfogni.
A fizetett troll pedig gioo elvtársatok, nem én posztolok napi 20-30at kisfiaim.
Szerintem te orosz vagy és az oroszrajongók lojalitását teszed próbára![]()
Nem vagyok orosz kedves bagoly. Felvidéki magyar vagyok, aki az ukrán határ mentén él és volt szerencsétlensége mélyebben belelátni a ,,szabadságharcos" DNR-LNR megalakulásának dicstelen, primitív tôrténetébe.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..