Akkor végül is nincs gond, ha valahol bukik a Huwaei üzlet.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor végül is nincs gond, ha valahol bukik a Huwaei üzlet.
De igenis rohadt nagy gond van. Mert ezt nem így kellene intézni. Tegnap a VW, ma a Huawei, felszkészül a Bayer és a Deutsche Bank. Mivel úgy tűnik, hogy az USA cégek nem tudják/akarják piaci alapon lenyomni a riválisaikat lenyomják őket erőből.Akkor végül is nincs gond, ha valahol bukik a Huwaei üzlet.
Lélekben egyek vagyunk, már több topikban úgy látom néhány posztodat, mint ha én írtam volna...De igenis rohadt nagy gond van. Mert ezt nem így kellene intézni. Tegnap a VW, ma a Huawei, felszkészül a Bayer és a Deutsche Bank. Mivel úgy tűnik, hogy az USA cégek nem tudják/akarják piaci alapon lenyomni a riválisaikat lenyomják őket erőből.
Az igazán félelmetes az, hogy az USA-ban egy cég benyom pár lobbistának egy raklap pénzt és aztán rámutat a világon bárkire, annak azonnal megkezdődik a vesszőfutás.
Ennek nem szabadna így működni, ezért kellene rohadtul a több pólusú világrend.
Szerintem sok ember van aki így gondolkodik, csak nem meri leírni azt amit gondol mert fél. Úgy hiszem, ez van amikor nem alaptalan. Ha németországban lennénk én sem írnám le ezeket nyilvánosan, hidd el. Középen állva az a legrosszabb, hogy mind a két oldal össze akar kenni téged a másikkal.Lélekben egyek vagyunk, már több topikban úgy látom néhány posztodat, mint ha én írtam volna...
A "Nagy" ezzel a módszerrel jutott a mostani pozíciójába.Azért nagyon jó lenne, ha nem minden nagy erőből akarná rendezni a nézeteltéréseit, mert olyankor szokott előtérbe kerülni pl. Európa, mint hadszíntér. Az általában megfelel mindenkinek, aki innen messze van .
Miért lenne bajban? Azért mert elértéktelenedik az adóssága?India, és az Egyesült Arab Emírségek szerződése arról, hogy átváltanak dollárról saját pénznemükben történő elszámolásra.
Nem az üzlet mérete miatt fontos hír, hanem a tendenciák miatt. Ha ez a kis hógolyó egyszer lavinává válik, na akkor vége a petrodollárnak, s az USA igen nagy bajban lehet onnantól.
Az is egy érdekes tendencia, hogy az USA határozott kérése ellenére SEM tartják alacsonyan a Szaudiak vezette OPEC országok az olaj árakat. Az UAE pedig Szaudi báb. Lehet hogy kezd kícsúszni az USA szoros gyeplője alól a közel kelet?
https://www.rt.com/business/445987-india-dollar-free-agreement/
Úgy érzitek, hogy ti középen álltok?Szerintem sok ember van aki így gondolkodik, csak nem meri leírni azt amit gondol mert fél. Úgy hiszem, ez van amikor nem alaptalan. Ha németországban lennénk én sem írnám le ezeket nyilvánosan, hidd el. Középen állva az a legrosszabb, hogy mind a két oldal össze akar kenni téged a másikkal.
Francba... megint lebuktunkÚgy érzitek, hogy ti középen álltok?
Nekem habzó szájú szélsőbalosoknak tűntök.
én kb arra leszek kíváncsi majd ha Kínában így letartóztatnak valami USA fejest akkor mi történik?
Még nálam sem jelentkeztek a kis sárga ügynökök Lehet azért mert rohadtul nem érdekli őket, hogy mit beszélek a messengeren az asszonnyal?Nekem már régen az van, eddig nem csengettek be a kínaiak, hogy a hétvégi sörözés, az asszony receptjei, meg a gyerekek délutáni programjain kívül mit tudok még nekik nyújtani.
Nem te vagy a célpont, hanem aki üzleti megbeszélésekre használja, azon levelez vagy csak beviszi értekezletre.Még nálam sem jelentkeztek a kis sárga ügynökök Lehet azért mert rohadtul nem érdekli őket, hogy mit beszélek a messengeren az asszonnyal?
"Az internet-cenzúra kínai módszereit mostanra már átvette Thaiföld és Vietnám."Miért nem fog Kína visszavonulót fújni Trump kereskedelmi háborújában?
https://privatbankar.hu/makro/miert...l3-RJgU8q1YT0HraJ3Pqtaq5n_bX1i9Y-UHtINUCq-a0Y
Gondolom a virtuális magánhálózatok lehallgatása/nyomonkövetése is megoldható ám valahogy. Igen nagyon meg lennék lepve, ha ne lenne rá módszer.Nem te vagy a célpont, hanem aki üzleti megbeszélésekre használja, azon levelez vagy csak beviszi értekezletre.
Pl vicc, indiában minden évben megveszik a legújabb belépő szintű kínai okostelefont az emberek. Gyakorlatilag egész indiát lehallgathatják, ami nekik jó mert ő a fő ellenség. Az egyik.
Amúgy meg nem annyira a mobil készülékek, hanem a hálózati központok ellen morcognak. Na ott viszont a teljes forgalmad eltéríthetik és olvashatják. Nyilván nem arra kíváncsiak, hogy melyik cikket olvastad el a zindekszen, hanem mondjuk az üzleti levelezésedre.
Mondjuk hülye az aki ilyenre nem használ VPN-t.
Csak jelzem Európa ismét szembehelyzekedik az USA-val ebben az ügyben is:
https://www.napi.hu/tech/huawei-botrany_a_franciak_es_a_nemetek_nem_aggodnak.674761.html
Német és francia illetékesek továbbra is szívesen látják a kínai Huawei mobil távközlési vállalatot országukban azt követően is, hogy több nyugati ország nemzetbiztonsági szempontokra hivatkozva megtiltotta a cég berendezéseinek állami beszerzését - írta az MTI.