Értem, de más a nemzetközi megítélése ha Oo. jogilag bebizonyítja, hogy a terület az övé, ahhoz képest, mintha katonailag elragadná.
Mondok egy hasonlatot:
ellopják az autód. Ekkor az a helyes megoldás, hogy bebizonyítod, hogy az az autó a tiéd. Nem az, hogy éjszaka beosonsz a tolvaj garázsába és apránként hazahordod előbb a visszapillantó-tükröt, utána az ajtót, utána a kerekeket... mert sanszos, hogy téged fognak elkapni, és akkor te leszel a tolvaj. Holott az autó a tiéd volt!
(autó a hasonlatban = SZU, ellopták az autót = jogtalanul bontották fel a SZU-t, apránként hazahordod az autót = orosz etnikumú területeket csatolsz el zöld emberkés módszerrel, bebizonyítod hogy az autó a tiéd = bebizonyítod, hogy a SZU jogilag még létezik, remélem érthető a hasonlat)
En ertem az elmeletedet, semmi gond. Csak nem megy szerintem egyszeruen nekik attenni a gyakorlatba. Lehet, hogy pont ugy probaltak ahogy irod, de Ukrajnanal teljesen kaosz lett a vege szerintem. Ez meg azt vetiti elore, hogy hasonlo forgatokonyv siman megint elofordulhat, ha a te elmeleted (vagy nevezzuk "A-terv"-nek) nem jon be, vagy kereszte tesznek neki.
Az a helyzet, mikor elloptak az autodat, szepen bejelented a rendorsegen, esetleg megadod a gyanusitottat is, azok meg csak szettarnak a kezuket hogy "sajnalom uram ezek a dolgok sajnos mostanaban elofordulnak, nem tudunk mit tenni"...aztan ha akarod az autod es van ra izom bekopogtatsz, hogy jottel erte. . .