Az nem egységes fellépés, hogy az EU egy része az amerikai érdekeket akarja képviselni.Egységes fellépéshez egységes érdekek kellenének. És ilyenek egyszerüen nincsenek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az nem egységes fellépés, hogy az EU egy része az amerikai érdekeket akarja képviselni.Egységes fellépéshez egységes érdekek kellenének. És ilyenek egyszerüen nincsenek.
Nézd meg az USA költségvetési hiányát és nézd meg Oroszország költségvetési többletét, aztán kezd neki számolni.Csak az USA-ban sokkal magasabb az életszínvonal. Ami az oroszoknál egy közepes életszínvonal, az az USA-ban a nyomor szintje.
Az USA-ban ha a 17 éves gyerekednek nincs kocsija, akkor már szegénynek számítasz. (Vidéken, nem nagyvárosban)Most ez komoly?
magyarországon meg egy bicikli áráán kapsz egy első autónak elmenős suzukit ami még sok tízezret elgurúl és fillérekből javítható fenntartható... egy (nem segéd )motor árn meg hajj jajjAz USA-ban ha a 17 éves gyerekednek nincs kocsija, akkor már szegénynek számítasz. (Vidéken, nem nagyvárosban)
0.5 kg kenyér, 20-30dkg zsír vagy szalonna, só, lilahagyma vagy erőspaprika. Reggelire.én tök boldog vóltam az internet elött is és tök divatosnak tartottam a most gáz ruhadarabokat. megfelelt a csárda és a finom és laktató étel tökéletes vólt nem vágytam bemutató 10g os ételekre amik szépek és lehet finomak is de nem többek KOSTOLÁSnál...
mégis aki KOSTOLNI jár étterembe az most a magyas életszinvonalat képviseli míg aki jóllakni az csoró....
ez az életszínvonal nagyon csalóka ám.
az életszínvonal az életminőség nm eggyenlő a pénz hülyeségekre való elköltésével és atúlárazott termékek fogyasztásával.
a minőség már rég kiesett nyugaton.. minőség nélkül meg nehéz bármit is magas életszinvonalnak nevezni.
a szemét és túlárazott termékek dömping fogyasztása szerintem nem a magas életszínvonal ékes példája. csak álarc (cirkusz)
én vacsorára szerettem (pláne ha még egy kis hagyma ment mellé s sóval kevés ecettel.(de ez már gurméság )0.5 kg kenyér, 20-30dkg zsír vagy szalonna, só, lilahagyma vagy erőspaprika. Reggelire.
Meg ha nincs visszafizethetetlen hiteled, akkor vagy igazán szegény.Az USA-ban ha a 17 éves gyerekednek nincs kocsija, akkor már szegénynek számítasz. (Vidéken, nem nagyvárosban)
Egyszer eszem... De. egyszer este. Este főtt kaja jár... Meg sör.én vacsorára szerettem (pláne ha még egy kis hagyma ment mellé s sóval kevés ecettel.(de ez már gurméság )
reggelire a mai napig a bundáskenyér tea kombó a legtutibb
Mégis mindenki dollárért akarja eladni az árúját, és nem rúbelért. És dolgozni is inkább nyugatra mennek az emberek.Nézd meg az USA költségvetési hiányát és nézd meg Oroszország költségvetési többletét, aztán kezd neki számolni.
Jön a digit yüan. Ott a BRICS.Mégis mindenki dollárért akarja eladni az árúját, és nem rúbelért. És dolgozni is inkább nyugatra mennek az emberek.
Itt inkább forintért meg euróért.Mégis mindenki dollárért akarja eladni az árúját, és nem rúbelért. És dolgozni is inkább nyugatra mennek az emberek.
Nagyon régóta szeretnék a kínaiak a jüant nemzetközi fizetőeszközzé tenni. Csak ennek az lenne az ára, hogy korlátozások nélkül lehessen vele kereskedni, átváltani, stb. Ez viszont behatárolná a kormány beavatkozási lehetőségeit. A két dolog egyszerre nem működik. Vagy konvertibilis a pénzed és korlátozottak a beavatkozási lehetőségeid, vagy kézi vezérlés van, de akkor ennek megfelelően kezelik a pénzed.Jön a digit yüan. Ott a BRICS.
Aki eddig nem akart dollárban kereskedni, annak sivatag lett az országából. (Szíria, Líbia, Irak, Venezuela)
Igen, mert tömegközlekedés, mint olyan, gyk nem létezik. Angliában meg drágább a vonatjegy, mint ha autóval utaznál. (De ne használj szívószálat, mert felmelegszik a tányér!) Ausztriában havi 79EURért akár naponta elvonatozhatsz meg vissza Salzburg és Bécs között.Az USA-ban ha a 17 éves gyerekednek nincs kocsija, akkor már szegénynek számítasz. (Vidéken, nem nagyvárosban)
Az USA jóléte és katonai fölénye hitelen alapszik és azt mondod ez a követendő példa?Mégis mindenki dollárért akarja eladni az árúját, és nem rúbelért. És dolgozni is inkább nyugatra mennek az emberek.
Nem, nekünk az az érdekünk, hogy azzal legyünk szövetségben aki segít visszaállítani Nagy Magyarországot, legalábbis visszaszerezni a magyarlakta részeket. Ezt az USÁ-tól nem várhatjuk. A tetejébe az eszme, amely szárba szökkent az Újvilágban az elmúlt évtizedek során(népességcsere, LMBTQ és genderideológia, stb) a puszta fennmaradásunkat is veszélyezteti.A mi érdekünk az,hogy a leginkább demokratikus nagy legyen a legerősebb,ha tetszik "világcsendőr".Ez pedig az USA.A mi érdekünk a szabadkereskedelem,és hogy az oroszok ne kerüljenek ismét a nyakunkra.
Én erre azt mondom hogy ügyes. A kínaiak hajók ezreit küldik az USA-ba, árúval megrakodva, és cserébe mit kapnak? Az amerikaiak egyre nagyobb számot írnak a nevük mellé a számítógépükben. Mivel a saját pénzükben adósodnak el, ez nekik egyenlőre jó így.Az USA jóléte és katonai fölénye hitelen alapszik és azt mondod ez a követendő példa?
Kártyavár.
Normális ember nem gondolhatja azt, hogy ez a követendő példa.
Nem tudom hogy hány éves vagy, de vagy túl fiatal vagy, vagy rossz a memóriád. 40 évig voltunk egy eurázsiai birodalom csatlósa, és nem jártunk vele jól.Nem, nekünk az az érdekünk, hogy azzal legyünk szövetségben aki segít visszaállítani Nagy Magyarországot, legalábbis visszaszerezni a magyarlakta részeket. Ezt az USÁ-tól nem várhatjuk. A tetejébe az eszme, amely szárba szökkent az Újvilágban az elmúlt évtizedek során(népességcsere, LMBTQ és genderideológia, stb) a puszta fennmaradásunkat is veszélyezteti.
Én veled ellentétben úgy vélem az Eurázsiai szövetségi rendszerben lenne a helyünk
Egységes fellépéshez egységes érdekek kellenének. És ilyenek egyszerüen nincsenek.