Nagyon rágyógyultál a vízöntőre, de ahogy én látom, a majom (ha az valóban a vízöntő, de nekem inkább oroszlánnak és szűzeknek néz ki), az Augusztus 7.-23.-ig van, és Jan 22. az Ökör (vagy Tigris)Valami készül megint... (???)
2020. január 22-én robbant be a köztudatba a "wuhani zárlat", ekkor karanténozták be őket, pont a Vízöntő havának kezdetén! A Vízöntő az a keleti zodiákusban a Majom (mint az köztudott)!
..Chinese zodiac - Wikipedia
en.wikipedia.org
Bill Gates ("KAPUK") figyelmeztetett nemrég:
"Bill Gates a koronavírusnál sokkal súlyosabb világjárványok kialakulásának lehetőségére figyelmeztetett, és felszólította a világ kormányait, hogy több milliárd dollárral járuljanak hozzá a következő globális fertőzésre történő felkészüléshez - írta személyes blogján az üzletember."
..Kuruc.info - Bill Gates a koronavariánsoknál "gyorsabban terjedő, halálosabb és súlyosabb megbetegedéseket hozó kórokozó" megjelenését "jövendöli"
Persze csak azért, hogy felkészülhessünk...kuruc.info
2022. év 22 napján (szintén a Vízöntő hónap kezdetén) egy aprócska hír volt olvasható:
Truck with 100 monkeys crashes in Pennsylvania; some missing
A truck carrying about 100 monkeys was involved in a crash Friday in Pennsylvania, state police said as authorities searched for at least three of the monkeys that appeared to have escaped the vehicle.www.washingtontimes.comLab monkeys on the loose present potential infection risk
The Pennsylvania public should be on their guard after a truck transporting monkeys to a lab crashed, allowing several to escape, PETA warnswww.rt.comPennsylvania crash prompts search for at least 3 escaped monkeys
A truck carrying about 100 monkeys was involved in a crash Friday in Pennsylvania, state police said as authorities searched for at least three of the monkeys that appeared to have escaped.www.foxnews.com..Danville, Pennsylvania - Wikipedia
en.wikipedia.org
Most, ma meg már ez:
"Woman who stopped to help the monkeys in the truck crash is now feeling unwell. CDC urges anyone in contact with the macaques to seek medical attention."
..
Mindez az ötödik (járvány)hullám idején! /hullám-jel = Vízöntő/
Ajánlom megtekintésre a korábban szintén a 22. napon, azaz január 22-én (bizony stimmel) kiadott filmet:
/Együtt van benne minden; földrengések, járvány, megszállt emberek, alvás és felébredés.../
The 5th Wave (film) - Wikipedia
en.wikipedia.org
Ráadásul a vízöntő (Aquarius) az nem majom, hanem Ökör vagy Tigris, az általad linkelt forrás szerint.
Chinese zodiac - Wikipedia
en.wikipedia.org