<blockquote rel="nekerdez">Srácok Nógrádi úr német álláspontot képviseli. Ezért mehet el bármelyik tv müsorba! Elmond egy viszonylag korrekt elemzést de emelett közli a német elgondolást is, Úgy hogy hallgatóság számára az is objektív ténymegállapításnak tünjön.
...
Ez igaz. És én azt spekuláltam ki ebből, hogy a német álláspont az USA és Oroszország összeugrasztása, amelynek hatására az USA és Oroszország kiütik egymást (Németország ehhez eleinte az USA oldalán harcol Oroszország ellen), Kina pedig megerősödik, és ekkor Németország szövetségre lép Kinával.
Németország a konfliktus közepén-végén aktivizálódik (addig alszik) és a zűrzavarban elfoglalja Európát és Oroszország európai részét az Urálig (Kina pedig Szibériát foglalja el közben, ahogy Nógrádi mondja) és igy Németország nagyhatalommá válik.
Az USA pedig Oroszország-Kina ellencsapása miatt elveszti nagyhatalom szerepét.
Mégegyszer: a Merkel-féle Németország arra játszik, hogy az USA és Oroszország kiüssék egymást, ekkor Németország szövetségre lép Kinával és közösen elfoglalják Európát és Oroszországot.
Ez az én véleményem.</blockquote>
Pár megjegyzés:
eszerint a szisztéma szerint
Az USA áll szövetségben Oroszországgal (és az Eurázsiai Unióval)
és Kina nem Oroszországgal, hanem Németországgal áll szövetségben.
Miért?
Kina látszólag Oroszország oldalán áll, de miért kell Kinának Oroszország? Hogy segitsen szétverni az USA-t!
És bár az USA látszólag Oroszország ellen van, de mi az USA célja?
Háborúba sodorni Európát Oroszországgal, hogy az EU (de legfőképpen Németország) megsemmisüljön!
Tehát mind Kina, mind az USA Oroszországot használná fel a saját riválisának megsemmisitésére (USA ill. EU)!
Na, melyiket válassza Oroszország?
Az USA-t semmisitse meg, hogy Kina legyen a legfőbb hatalom, és Németország lepaktáljon Kinával, hogy a németeké legyen Oroszország európai része - ahogy Hitler akarta - VAGY
mégiscsak Európát semmisitse meg, ekkor visszaszerzi kelet-európai befolyási övezetét, megsemmisiti Németországot (ami az USA-nak is jó), és az USA életben marad?
Németország hogyan viselkedett Oroszországgal szemben az utóbbi időben? Elismerte Merkel, hogy a Krim Oroszország része?
Mit érdemel Németország??