Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha az orvos megoperál és elcseszi az agyműtétedet akkor te is hibás vagy, mert hagytad, nem jobb orvost választottál és megbíztál a szaktudásában?Igen melampo, IGEN! De, hogy ez létrejöjjön szükség volt a korrupt/inkompetens/populista/demagóg helyi politikusra is aki ezt a szart aláírta. Szóval a szavazópolgár is benne volt a buliban.
A bankok bocsátottak ki fedezetlen azaz hamis pénzt ezzel a hitellel.
A megtakarításodnak, betétednek nincs semmi köze a hitelbe kihelyezett pénzhez. Az egy új kibocsátott pénz aminek a hitelfelvevő által majdan megtermelendő javak lesznek a fedezetei, addig meg csak az ígéret és a jelzálog a fedezet.Ez baromság. A mi megtakarításaink a fedezet.
Legalább az első oldalt olvassátok már el egy szakkönyvből.De van, mivel azt a pénzt adja hitelbe. Nem adhat olyan pénzt hitelbe ami nincs neki.
A lófaszt! Már megbocsáss a vulgáris kifejezésért de elemi ismeretek hiányában nem kellene okoskodni.Aki "fiktív" pénzt bocsáthat ki, az, az állam.
Rendben, ez legalább egyenes beszéd.Leszarom melampo, legyen minden úgy ahogy te akarod. Amit viszont végig én mondok, hogy nem a bankokat terheli egyedül felelősség a kialakult helyzetért.
Agyműtét ide, vagy oda.
Maximilliam végül is horvátország szakadt el Jugoszláviától (és jugoszláviai hadsereggel nézett szembe először) mint most DNR és LNR , akkor nem őt kéne szakadárnak hívni? Nem a szerbek szakadtak ki.
Akkor az én történetem:
OTP szocpol igénylése 3 gyerekre, saját erő megvan, csak a befejezésre kell.
Közölte a hölgy, csak 3 millás hitellel együtt megy és szakemberrel építtethetek és elém rakott egy vállalkozói névsort. Plusz előtakarékossági szerz, meg biztosítás lakás, személy, meg a kezesekre is. Több mint a törlesztő. Ja és csak akkor nyújtsam be a kérelmet ha a volt OTP-s főnöknő tölti ki, amúgy esélytelen. Ő tudja milyen úton,módon lehet sikeres.
3 milla 25 év, 8 millánál több visszafizetés 25 év veszekedés fizetéstől fizetésig.
Hát nem kellett. Szerencsémre én választhattam más megoldást.