Én terrorista szeretnék lenni. Azt lehet?Mindenki mas gazdasagi bevandorlo vagy terrorista.
Ennyire egyszeru.
Én terrorista szeretnék lenni. Azt lehet?Mindenki mas gazdasagi bevandorlo vagy terrorista.
Ennyire egyszeru.
Én nem vagyok bevándorló de eszem ágában sincs integrálódni és úgy szeretnék éli ahogy a nagyszüleim is éltek anno még idehaza.Pont ez Európa egyik legnagyobb baja hogy a bevándorlóknak eszük ágában sincs integrálódni, ők úgy akarnak élni ahogy nagyszüleik is éltek anno még odahaza!
Valahol fikázták az orosz heliket hogy "csak azért vesznek tőlük mert a nyugat nem ellenséges országnak" Hát azért Khöm köhm India megerősítette hogy 48 Mi-17v-5 helit vesz az oroszoktól 1,1
milliárd dollár értékben.
), hanem a Kelet mellé sorol, akkor nem túl nehéz kimatekozni azt, hogy a Nyugat nem feltétlenül a "nevető harmadik" marad a végén.Nem csak a dollárról van itt már szó. Véleményem, ismereteim szerint a világon minimum három, négyszeres mennyiségű pénz van mint a megvásárolható javak, áruk, szolgáltatások összessége. Ez kiegyensúlyozott piaci viszonyok között nem kellene, hogy gondot okozzon hiszen soha nem akar egyszerre mindenki minden pénzt elkölteni. Szigorúan matematikai lapon számolva ez a szorzó akár öt tízszeres is lelehetne.Akárcsak az USA költségvetési deficitjét, a dollár világuralmát, az euro-t, az Európai Uniót illetve a NATO-t - azaz az egész jelenlegi látszat világrendet, ami már most sem működik.
Továbbra sem vagyok meggyőzve az orosz rogyadozásról, a Nyugat a 7-szeres GDP-jével a mai napig képtelen volt hatékonyan falhoz állítani Moszkvát, kellemetlenségeket ugyan okozott, de Putyin birodalma még mindig felesel. Meg új bankrendszereket épít és közben gőzerővel fegyverkezik.
Ui:
Samuel P. Huntington és Emanuelle Todd!
Az ő előrelátó írásaikban foglaltak sorban jönnek be, Brzezinsky és Kissinger részben siker, Fukuyama pedig egy vicc.

<blockquote rel="Montezuma">Ui:
Samuel P. Huntington és Emanuelle Todd!
Az ő előrelátó írásaikban foglaltak sorban jönnek be, Brzezinsky és Kissinger részben siker, Fukuyama pedig egy vicc.
</blockquote>
)Montezuma!
Ez most komoly?
.Nagyon a szívedre vetted a piszkálódásukat.Sajnálom, komplex eszmefuttatás helyett csak pozitív meglátás jön – tőmondatokban.
1. Sem a nemzetközi bűnözésben, sem a globál politikában nincs, soha nem is volt és soha nem is lesz semmiféle összeesküvés.
2. Minden folyamat rendben van, minden szépen megy a maga útján, nem kell senkinek sem aggódnia.
3. Fukuyama egy meg nem értett zseni.
Több észrevételem nincs. ;D
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..