Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
<blockquote rel="2ndt">azzal tisztaban vagyok, hogy minden teruleten felkeszult es minden szemelyisegjegyeben hibatlan ember nincs.
<blockquote rel="Lord Gazember">"Semmit. Nincs ott, ezek csak hazugságok."
Mire alapozod ezt, milyen tényekre? Ha nincsenek ilyen információk a birtokodban, akkor a helyes megfogalmazás ez:
Semmit. <b>Szerintem</b> nincs ott, <b>lehet, hogy</b>ezek csak hazugságok.
A svéd egyetemet nem írja a wikipédián és máshol sem, tényleg előfordulhat, hogy csak véletlenül került be. Ugye azt sejted, hogy ilyen kaliberű emberek nem saját maguk szokták írni az önéletrajzukat.
Az "ausztriai Európa Egyetem rektorhelyettese": mi a probléma ezzel? Épp alapítás alatt van egy egyetem, aminek az alapításában részt vesz. Ez pont, hogy megbecsülendő.
mondgyonle!
(tényleg, mennyire durva lenne, ha kiderülne, hogy a HAARP valódi fegyver és eddig ügyesen eltitkolták)
Asszony most olvassa az új könyvét. Azt mondja vannak benne necces sztoryk....Lehet olyanról is sztorizott amkiről nem kellett volna.....Szerintem Nógrádi (sokk) borsot tört már a mainstream média orra alá,...
Asszony most olvassa az új könyvét. Azt mondja vannak benne necces sztoryk....Lehet olyanról is sztorizott amkiről nem kellett volna.<blockquote rel="Luthero">....Szerintem Nógrádi (sokk) borsot tört már a mainstream média orra alá,...
Jó de előtte fordítsunk egy lapot.mondgyonle!
Néha szeretnék egy olyan világban élni, ahol a 444 féle liberális hecclapokat bezáratják a 'csába, de amikor viszont csak ők veszik a fáradtságot, hogy előkeressék az igazságot valamiről, akkor mégiscsak elvégzik a sajtó munkáját, miszerint ők egy releváns információkat közvetítő közeg, amivel hozzájárulnak ahhoz, hogy az állampolgárok képet alkothassanak a környezetükről. Szal valahol a sajtószabadság mégiscsak jó. Persze csak bizonyos korlátok között!
Nehezen hihető, hogy valaki a saját területén szakértő legyen, ha HAARP, chemtrail, mérgező oltások szintű eszement hülyeségeket beszop. Nógrádi egy idióta, aki pusztán véletlen, minden racionális ok nélkül mondja részben azt, amit józanul gondolni lehet a bevándorlásról.
ugyanarról az akiralyról van szó, aki arról írt, hogy a windows 10 ellopja az összes adatod és mefigyel?
http://worldnewsdailyreport.com/george-bush-senior-on-ufos-americans-cant-handle-the-truth/
Milyen igazságra nincsenek felkészülve az emberek idősebb Bush szerint? Vagy ezzel se foglalkozzunk, hiszen az öregnek is biztosan meglágyult az agya.
(tényleg, mennyire durva lenne, ha kiderülne, hogy a HAARP valódi fegyver és eddig ügyesen eltitkolták)