<blockquote rel="ulippo"><blockquote rel="radar"><blockquote rel="ulippo"><blockquote rel="radar"><blockquote rel="ulippo">radar:
Arról volt szó, hogy Irán az oroszok legfontosabb kereskedelmi partnere, én meg csupán rámutattam, hogy nem Irán, hanem az örökké hanyatló és mindig hamarosan széteső EU.
Az az EU ami jövőre robbanásszerűen bővíti majd üzleti kapcsolatait Iránnal. Azzal az Iránnal ami jövőre elárasztja az amúgy is túltermelt piacot az olajával aminek az ára így lezuhanhat akár 30 dollár alá is. Aminek a következménye az lesz, hogy az orosz recesszió felkúszhat akár 10%-ra is. Az USA meg közben megköti a TPP-t és TTIP-et is ami a világkereskedelem kétharmadát fedi majd le.
Nem kell hamis félelmeket ébreszteni, hogy Irán bármivel is elárasztja Európát..
</blockquote>
Nem kell ettől félnünk, inkább örüljünk neki. Árasszák csak el Európát az olajukkal, sőt poroljuk le a Nabucco-projektet és árasszanak el minket a gázukkal is, csökkenjen nekünk a gázár és szűnjön meg az egyoldalú függőségünk, legyünk nagyobb biztonságban.
Ha a magyar érdeket nézed akkor nincs mitől félned, ha meg a magyar érdeknél fontosabb neked az orosz érdek akkor féljél csak, sőt rettegj.
Mindenki a saját érdekét nézi, Irán is, ha lehetősége van visszatérni az európai piacra akkor azt kell tennie, nem kell a saját népükkel kiszúrniuk azért, hogy Oroszországnak kedvezzenek, semmivel sem tartoznak nekik, nekünk kell az olajuk és gázuk, nekik kell a pénzünk, mindketten jól járunk, nem fogunk magunknak kárt okozni és többet fizetni azért, hogy fenntartsuk a függőségünket olyanok felé akik ellenségként kezelnek minket.</blockquote>
Nekem ne mond azt, hogy "minket", ne kezelj együtt a hozzád hasonló cionista pondrókkal. Eleget élősködtetek itt már a magyarokon.</blockquote>
Nekem kell emlékeztesselek a magyar érdekekre és még te magyarkodsz meg engem cionistázol? Nekünk magyaroknak jó az alacsony olajár és jó lesz együttműködnünk Iránnal, hogy még olcsóbb legyen, ha ezt nem látod be akkor nem az én identitásommal vannak gondok, hanem a tieddel.</blockquote>
Neked ebben merülnek ki a geopolitikai folyamatok, hogy Magyarországon 5 Ft-tal kevesebbért tudnak tankolni Iránra hivatkozva úgy, hogy se Iránnak, se Oroszországnak egy vak hangja sincs, hogy beleszóljon az OPEC kőolaj árfolyamaiba? Egyszerűen semmi összefüggés, vagy értelem nincs abban amiket írsz, csak össze vissza írod a hülyeségeket zsidómódra.</blockquote>
Hiába zsidózol, ha cionista lennék szerinted pártolnám az iráni kapcsolat elmélyítését? Nem csak arról van szó, hogy olcsóbb legyen az olaj és a gáz, hanem az energiabiztonságról, a több lábon állásról, hogy ne legyünk zsarolhatóak, hogy mi zsarolhassunk ki kedvezőbb árat a versengő beszállítóktól.
Én azt látom, hogy sokaknak annyira átmosta az agyát az orosz propaganda, annyira a saját érdekeik kiszolgálójává tette, hogy arra vágynak bárcsak megint 100 dollár lenne egy hordó olaj. Örömtáncot járnának, hogy ismét jól járnak az oroszok az meg eszükbe se jutna, hogy ez nekünk megint duplaárat jelent.
És még ezek cionistáznak meg zsidóznak le magyarokat, miközben az ő magyar identitásukban történtek súlyos sérülések.