<blockquote rel="rumcajsz"><blockquote rel="boki"><blockquote rel="panoz"><blockquote rel="boki">Az OF -ban élo moszlimok szaporodank mint a patkányok , nem ritka a 8-9 gyerekes család. Csenfoldon pl az átlagéletkor 28 év.
Ez elég alpári volt még tőled is.
Na nehogy már ne dönthessék el hogy mit csinálnak saját országukban. Ha túlszaporodják az oroszokat akkor túlszaporodják.
Csecsenföldön, Ingusföldön vagy Dagesztánban senki se kérte hogy oroszok befészkeljék magukat.
A milliónyi tatár, mongol és finnugor nép is annyi gyereket csinál a saját földjén amennyit akar.
Egy cseppet se kell sajnálniuk hogy rohamosan romlik az orosz nemzetiségűek aránya Oroszországban.
Az egyetlen állam a földön amelyik nem számolta fel a gyarmatbirodalmát a 20. század elején.</blockquote>
Nem lenne ezzel semmi gond, ha mindegyik integrálodna a társadalomba és a hagyományos iszlám útját kovetné, de jelentos részuk radikalitálódik a kulfoldi hatás(terrorista országok) kovetkeztében.
A milliónyi tatár pedig 5 millió , ami az orosz után a 2. legnagyobb nemzet az OF-ban.</blockquote>
Boki, én dolgoztam együtt tatárokkal (fakitermelés) és attól függetlenül, hogy vágottszeműek voltak nem mondtad volna meg, hogy nem oroszok. Oroszul beszéltek, falták a jó magyaros paprikásszalonnát, itták a vodkát és Mohamed mégse rúgott beléjük. Az oroszországi tatárok már annyira eloroszosodtak, hogy nem lehet egykalap alá venni őket a közel-keleti mohamedánokkal. Nekem pedig az az ember aki oroszul beszél és vodkát iszik az punktum, hogy orosz. Kazanyi tatárokról valahogy nem tudom elhinni, hogy egyszercsak dzsihadistává váljanak. Sokkal inkább hisznek ők a nagy birodalmi eszmében mint Allah 40 szűzében.
</blockquote>
Rumcajsz
A moszkvai tatárokkal nincs baj, sok koztuk az ateista, de ezekkel:
Szerencsére még nem magas a számuk
http://vk.com/club58071486
http://ruskline.ru/news_rl/2014/10/13/udar_v_spinu_putinu/
Szerencsére nem magas a számuk(még)</blockquote>
Boki -
az, hogy a tatár nacionalistáknak a száma meddig marad alacsony, azon is múlik, hogy az oroszok hány Russzkij Mars-ot szerveznek Kazanyban...
Az általad megadott linkről hivatkozott egyik VK csoport neve nem véletlenül "Нет русскому маршу в Казани!"
Vizuálisan:
Szerintem egy szovjet, vagy egy eurázsiai zászlót jobban elfogadnak.
Persze orosz nacionalista felvonulgatások nélkül.