Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A CIA együttműködik az oroszokkal
A Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatója, John Brennan szerint a nyugati államok nyugodtan bízhatnak Oroszországban, ha nemzetközi terrorizmusról van szó.
http://www.bumm.sk/kulfold/2016/02/29/a-cia-egyuttmukodik-az-oroszokkal
A végén még tényleg igaza lesz Haubagoi-nak
Gondolom a smiley lemaradt.A HH alatt a nemzetközi terrorizmus kimerült néhány fanatikus vagy elkeseredett pógár magánakciójában,
Érdekesek a felvázolt szcenáriók és némelyik annyira őrült, hogy még igaz is lehet. Ami viszont engem illet én semmi rosszat nem látok benne, ha Kína nyomul minden téren. Tény, hogy ezzel a kultúrával annyi a kapcsolatom, hogy néha a Nyírplázában az emeleti kínaiban ebédelek, és kínai inget-nadrágot hordok, de nekem tetszik a mentalitásuk. Tiszták, udvariasak, kedvesek, nem erőltetik másra a vallási-társadalmi meggyőződésüket. Igaz, nem integrálódnak, de nemis robbantgatnak és nőket sem molesztálnak (legalábbis gyakrabban mint fajtársaink). Tudom, embertelenek, mert náluk az egyén annyira fontos, mint egy hangya a bolyban. De mégis. Ha már az európai értékrendeknek és erkölcsnek pusztulnia kell, legyen mérvadó a Szépasszonyok egy gazdag házban és ne a Korán.
<blockquote rel="aquarell">Az oroszok alacsony àtlagkorànak a titka sajnos nem az, hogy sok a gyerek, hanem hogy arànylag fiatalon meghalnak. Ràadàsul durvàn fogy a lakóssàg is, ha jól emlékszem.
Erről ennyi jut eszembe:A polgármesterünk büszkén pózol az új németekkel :'( :
<blockquote rel="formosa">T. omae!
"Ha szakmunkások és diplomások kellenek miért nem az oktatással foglalkozik?"
Nem hiszem, hogy a német oktatással gondok lennének. Merkelnek ráadásul most, és nem 20 év múlva kellenek a szakemberek.
"Amíg a háborúk tartanak addig valóban lesznek menekültek, de vannak falak amik megakadályozzák a mozgásukat."
És amíg háború van, Merkel nélkül is menekülni fognak!
Kerítéssel meg falakkal nem tudod kizárni őket. Az USA és Mexikó között is van fal, mégis bejutnak a spanyol ajkú bevándorlók és a kábítószer is.
"Azt már csak mellékesen említem meg hogy ha tényleg azt akarnák hogy a háború véget érjen akkor már beálltak volna Asszadék mögé."
Kadhafi, Szaddam és Asszad csak a diktátoroknak fog hányozni. Persze, macska hiányában cincognak az egerek, ám senki sem számolt ekkora cincogással. És IÁ egerekkel sem!
A kortáblázatok azt mutatják, hogy Merkel nem hülye! Nagy gondok lesznek ott, ha a jelenleg 45-55 éves korosztály nyugdíjba vonul. Tehát Merkelnek 20 éven belül munkaképes népességre lesz szüksége. És mint látható, Mo. sincs jó helyzetben, így emelkedhet a nyugdíjkorhatár etc. Én még fiatal vagyok, de már figyelmeztettek: Igyekezzek "gyűjtögetni", mert nyugdíjasként éhen fogok halni!
Vissza a háborúhoz:
Szerintem épp Putyin az aki 1 döglődő lovat akar lábraállítani. Persze érthető, mert a szír diktátor Putyin talpnyalója.
Valahol olvastam, hogy néhány évtizede még az USA volt a nem kommunista diktatúrák lelkes híve. Ám ezek bukásával jött a nagy pofáraesés, így változtatniuk kellett. Ők változtattak, Putyinnak meg maradtak a diktatúrák.
Eurázsiai baromság meg nem lesz, mert néhány év, illetve Putyin eltűnése után Oo. darabolódni fog. Leválnak róla a nem orosz részek, mert nem kérnek a ruszkik diktatúrájából!
Erről ennyi jut eszembe:<blockquote rel="danielblack">
A polgármesterünk büszkén pózol az új németekkel :'( :
A kortáblázatok azt mutatják, hogy Merkel nem hülye! Nagy gondok lesznek ott, ha a jelenleg 45-55 éves korosztály nyugdíjba vonul. Tehát Merkelnek 20 éven belül munkaképes népességre lesz szüksége. És mint látható, Mo. sincs jó helyzetben, így emelkedhet a nyugdíjkorhatár etc. Én még fiatal vagyok, de már figyelmeztettek: Igyekezzek "gyűjtögetni", mert nyugdíjasként éhen fogok halni!
Néhány százezer mohamedánból /nem minden szír az/ nem lesz "új identitás".
T. sidewinder!
Merkel nem véletlenül válogat. Fentebb már leírtam: Szír diplomás és szakmunkás jöhet, afgán terroristagyanús máktermesztő nem jöhet!
Az arab félszigeten egymást érik a kisebb-nagyobb monarchiák, ahol soha nem is volt más államforma. Miért kéne őket megdönteni? Irak, Szíria esetében más a helyzet, /miként Líbiában is/.
Szerintem meg a ruszkiimádat az élet megrontója! Nem volt elég 40 év megszállás, rablás, erőszak és malenkij robot?!?