USrajna (by Arkhon)* a Táblán:
(*Egy másik poszt kommentelőitől veszek át idézett kifejezéseket, a szerzőket természetesen feltüntetem mellette.)
Most már tudom, hogy a hivatalos média az a nyugati.
Csak azt nem tudom, hogy teszem azt ezt Sanghajban, Péterváron, Mumbayben vagy Rióban is tudják-e? Miután ők a világ nagyobbik fele – hivatalosan is.
Jó hír, az amerikaiak már tudják, hogy az orosz szakadárok lőtték le a gépet. Az iraki tömegpusztító fegyverek vagy Asszad seregei által bevetett ideggáz meséje után akinek még kétségei támadnak, az mind russzofil kutya és Putyin tenyeréből habzsol. Punktum.
Augusztusban NATO-ukrán hadgyakorlat? Porosenko máris behívja a NATO-t?
Tehát NATO seregek vonulnak közvetlenül az orosz határ mellé egy háborús övezetbe gyakorlatozni? Nájsz.
Fogy az idő, fogy a levegő, közeleg a tél is meg egy következő pénzügyi válság is hozzá, értem én, értem… valóban nehéz lenne a híradókban hivatalosan lenyomni a Nyugati világ – bocsánat, a Nemzetközi Közösség - lakosságának a torkán, hogy akik majd decemberben újra balhéznak a Majdanon, azok most Putyin fizetett zsoldos ukránjai lesznek, szó sincs itt a hidegről meg az elmaradt bérekről. Ezzel pedig minden pénz és posztó elveszik, mivel Ukrajna egy ilyen helyzetben Moszkva ölébe hullik vissza ennek minden további geopolitikai következményével együtt. Itt sokkal többről van szó, mint Nulland aprópénzéről.
Mindig az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég.
A repülőgép lelövése egy csel volt – az USA beetette ukrán sameszait, hogy nini, pont ott repül Putyin gépe. Máshogy nehezen lehetne majd eladni egy háborút az oroszok ellen Európának. Szerintem így se, de hát várjuk meg, hogy az Orániai vonal hogyan dönt majd.
Ez a balhé egyetlen társaságnak jött jól, aki történetesen érdekelt Európa és az oroszok szembefordításában. Nem kell ide addig a nagy sakktábla, amíg sokaknak egy szimpla táblán sem megy a játék - mit akarunk mi itt szimultán partikról regélni.
Russzofil konteó = azaz a „kijózanító valóság (by PZuj)*”: a FED és héjái elbokázták a világ aranyát (lopás), eladósították a saját államukat önmaguk felé (sikkasztás és hűtlen kezelés) ezen kívül hazug indokokkal háborúkat indítottak illetve félkatonai milíciákat pénzeltek/pénzelnek és mindenkinek adnak a pofájára, akinek mernek vagy bírnak (önbíráskodás).
Ez szimpla köztörvényes bűnözés. Miután ennek ők is a tudatában vannak, így nem maradt más hátra számukra, mint előre. Háborút akarnak, hogy közben megússzák a személyre szóló felelősségre vonást, miután az USA-ban is erősen lötyög a teli bili.
A sz..rt ugyanis nem lehet visszalapátolni a lóba.
A videókról, a média meséiről a bizonyítékokról és ellenbizonyítékokról meg annyit: azt mutatnak be, amit csak akarnak. Úgysem tudunk utánajárni és hitelt érdemlő válaszokat sem kapunk, így marad az egyetlen valós megoldás: a józan paraszti ész.