Itt nemrég beszéltetek róla, hogy hazánkat mikor fogják ugyanúgy kikezdeni mint Ukrajnát, Szíriát stb.
Szerintem (ha nem is teljes erővel) de erre már voltak is próbálkozások. A kormányunk elöző négy évében mennyi kis tüntetést szerveztek szélsőliberális kis buzgó fajvédő és egyéb gyerekek Budapesten? Rengeteget! Sándor palota elfoglalása a Dopeman cigány féle szobordöntés, egyetemfoglalások. Na,,, és én ezek alakalmával csalódtam mindig pozitívan a társadalomban, ugyyanis ezek a bulik érdeklődés hiányában szinte mindig megmaradtak olyan szinten, a mint ha Londonban a Speakers Cornernél az aktuális szónok (esetünkben bolond) az arra járókhoz szól egy keveset (össze is gyűlnek vagy tizenöten), majd hazamaennek. Bebizonyosodott hogy ezek külföldről lettek pénzelve, nem is akárhogyan, ha csak a "hazánkfia" Soros lóvéját nézzük, a Norvég-alapos dologról meg ne is beszéljünk.
Basszus, ez már nekem is eszembe jutott.
ment a folytonos károgás, hogy így-meg úgy tiporja lábbal a demokráciát az Orbán-kormány, mert éppen sérült valamilyen ingyenélőknek az ingyenélési lehetősége, és hogy fasiszta diktatúra, meg minden.
Aztán amikor a képébevágtam, hogy mondja már meg, hogy hány tüntetést vertetett szét Orbán, hány csontot törtek el viperával, hány szemet lőttek ki, hány könnygázgránát talált el közvetlenül embert, akkor én voltam a "fidesznyik náci". Mondjuk máig nem tudom, mit is jelent ez a kifejezés...
Szerintem ez akkor egy nagyon jó tachtika volt.