Molninak mi a véleménye erröl?
)
sanszosan kemény kritikával fogja illetni, E.F.M.!

Molninak mi a véleménye erröl?
)
Nekem is van otthon sajat keszitesu kenyerpiritom! Begyujtok a kalyhaba es radobom a kenyeret a platniraraadasul igen sokcelu ez az eszkoz
![]()
<blockquote rel="karpatalja">Nekem is van otthon sajat keszitesu kenyerpiritom! Begyujtok a kalyhaba es radobom a kenyeret a platniraraadasul igen sokcelu ez az eszkoz
![]()
<blockquote rel="gergo55"><blockquote rel="karpatalja">Nekem is van otthon sajat keszitesu kenyerpiritom! Begyujtok a kalyhaba es radobom a kenyeret a platniraraadasul igen sokcelu ez az eszkoz
![]()
Érdekesség:
Wir wollen die DDR 2.0
![]()
http://www.wirwollendieddr2-0.net
<blockquote rel="emel"><blockquote rel="gergo55"><blockquote rel="karpatalja">Nekem is van otthon sajat keszitesu kenyerpiritom! Begyujtok a kalyhaba es radobom a kenyeret a platniraraadasul igen sokcelu ez az eszkoz
![]()
azt mondják hogy mélyponton az amerikai termőföld ára és kínai fedőcégek nagy iramban vásárolják fel a farmokat. lehet hogy az amerikai-kínai összefonódással kapcsolatos fogalmainkat csak a jéghegy csúcsa alapján alkottuk és igazából valami összeolvadás jellegű folyamat lesz a következő évtizedekben?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..