Csak egy kérdésem maradt (hozzászólni értelmetlen):
Kikkel kell egyet értenem/szimpatizálnom ahhoz, hogy például ne legyek egy szélsőnemzeti orosz fasiszta szekértoló?
Remélem valaki választ ad.
Velem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak egy kérdésem maradt (hozzászólni értelmetlen):
Kikkel kell egyet értenem/szimpatizálnom ahhoz, hogy például ne legyek egy szélsőnemzeti orosz fasiszta szekértoló?
Remélem valaki választ ad.
Én csak azt nem értem, hogy nem csak itt, de máshol is... Aki annyira menne a mainstream oroszellenesség után, akár ilyen okból... Az ok, rendben van, de ménem gondolkodik legalább egy bocinyit?
Az olyannyira gyűlölt oroszok/szovjetek, tökmindegy, ott csücsülnek egy rakás atomtöltettel rendelkező ballisztikus rakétán.. (Meg egyebeken.). Úgyhogy oké, hogy rühelli őket valaki, de miért kell felcsapni a szemellenzőt, és éljenezni, ha cibálják a maci bajszát, meg egyből rávágni, hogy "deőkkezdték", meg "különbenisszovjet" elnyomok... Annyira poén volna egy atomrobbanás kellős közepén mosolyogva azt kiáltani, hogy "ugyemgmondtam"?
Helyet a nap alatt!
Ebből már lett világháború.
"Elkészült Németország új biztonságpolitikai stratégiája, a szerdán Berlinben bemutatott tervek szerint Németország készen áll arra, hogy nagyobb felelősséget vállaljon a globális biztonságpolitikai folyamatok alakításában."
http://www.bumm.sk/kulfold/2016/07/13/elkeszult-nemetorszag-uj-biztonsagpolitikai-strategiaja
Eddig úgy tudtam, hogy a demokráciában egy csomó ember legálisan nem ért egyet egy csomó másik ember véleményével.
Eddig azt is úgy tudtam, hogy a fasiszták - általában és jó esetben - nemzetiség/származás alapján és a véleményüktől függetlenül óhajtottak népségeket eltávolítani az élők sorából, amihez mindenképpen szükséges volt adott népség elvakult gyűlölete.
Mivel nagyon szeretnék megfelelni az elvárásoknak, így kérném, hogy segítsetek jól látni a látnivalókat és a gondolkodásomat a helyes irányba korrigálni.
Nem kizárt ugyanis, hogy alapvető fogalmi zavarban szenvedek a demokrácia vagy a fasizmus lényegét illetően és voltaképpen egy tévedés áldozata vagyok.
<b>melampo</b>
Igaziból a lényegét akartam csak megfogni a dolognak, ha a demokráciában ellenvéleményed van, akkor meghallgatják, a fasizmusban meg elhallgattatják, általában.
Egyébként minimum a születésem óta mindenki non-stop manipulál, csak ezt eleinte nevelésnek álcázták, utána oktatásnak nevezték majd még később – a részben programozott kognitív szükségleteknek megfelelően – olvasásnak és művelődésnek neveztem igaz jó <del>tanítvány</del> manipulált módjára. Mivel néha még dolgozom is és ráadásul permanensen egy családom is van, így a manipulációk tökéletesen sikeredett egyik példánya lettem mostanra.
Montezuma
Emlékeim szerint Törökországba Pershing-2 rakétákat telepített az USA , amire válaszként kitört a Kubai incidens !