Pont ezt mondta tegnap többek közt Trump mester is! Nyitott kapukat döngetsz... Elmondta hogy nagyszabású vasút, autópálya, reptér felújításokat fog kezdeményezni, elmondta szó szerint hogy harmadik világbéli az USA-ban néhány helyen az infrastruktúra, elmondta hogy ha leszáll egy Kínai vagy random gazdag olajos arab reptéren ott csitti fitti minden, az LAX meg úgy néz ki mint egy darab kutyaszar. Lesz újra szénbányászat, olajvezeték, és újjáépítik az egész országot, infrastruktúrát fejlesztenek. Lesz fal, ha tetszik ha nem. A mindenkit egy kalap alá vevő TPP -t söpri a francba, de külön külön megpróbálja MINDEN abban érintett országgal letárgyalni a kétoldali megállapodásokat, ÚGY, hogy az nekik, tehát az USA-nak egyértelmű legyen. Valamint ami nekem a legjobban tetszett, azt mondta, hogy fel akar számolni azzal az elődei által űzött politikával, hogy a "warfare" tartja pörgésben a gazdaságukat, Ő építeni akar!Szerintem lehetne egy rakás egyőbb esélyük. Előremenekülhetnének egy hatalmas és átfogó modernizációs projektbe, ami átfogná az egész országot. Kezdhetnék az infrastruktúrával. Nekik szinte nincs gyorsvasút hálózatuk. Ilyesmit csak hazai munkaerővel lehetne csinálni, senki nem fog konténerbe kínaiakat odavinni.
De az igazán komoly húzóágazat akutatás és fejlesztés.
Egyre szimpatikusabb nekem ez a fickó, köpjetek le érte!!!