Csíplek tényleg, jókat beszélgettünk már eddig is, de most engedelmeddel rá kell világítsak egy fontos tényre e kérdéskörben : TERELSZ
.
Persze, vehetek egy C2 duo alapú használt 5 éves ÓTVAR ELAVULT SZAR DELL-t is, a 110k-s top közeli új architektúrás 4x olyan gyors Lenovo helyett, csak én azt vetettem fel, HA és AMENNYIBEN én mondjuk egy olyan software-el dolgozom, uram bocsá mint a kapitalizmus elkurvult gyermeke játszanék, ami igényli az új hardware-t, akkor megbaszhatom magam az 5 évvel ezelőtti"amúgy még marha megbízható és FASZA örök élet +1 napig úgyis működő" DELL-emmel, mert vagy az van, hogy megveszem a 110k-s Lenovot, vagy az arányaiba hasrapacsira 150-160k-s Dellt, esetleg ha még egy sznob faszparaszt is vagyok, ahol a pénz nem számít csak a boldogság, akkor a 3-400k-s Apple-t... Random írtam az árakat, de kb. eddigi tapasztalataim szerint helytállnak. Ez igaz telefonra, rotációs kapára, kombálynra, kiskutyára, nagymamára, mindenre kb... Ez meg oda vezet, hogy a fene nagy EU és zöld öntudatommal, ha esetleg nem lesz majd elérhető a Lenovo, akkor nem fogok dolgozni/játszani, mert nem lesz rá pénzem, hogy megvegyem a saját Eu-USa gyártmányt.