<blockquote rel="laudarage">
És akkor innentől a véleményem:
Na álljunk meg egy pillanatra.
Jól látom - hogy a pali háta mögött <b>az asztalán a DNR zászlaja alatt az USA zászlaja látható</b>?
(bár a bevezetőben megkértek minket, hogy ne gyártsunk erről "összeesküvés elméleteket", de bocsánat, mert gyártanék!)
"Utolsó Csapás Délre" címmel...
Azt megértem, hogy attól, hogy valaki paranoiás még nem biztos, hogy nem üldözik.
Azt is, hogy ha valakit állandóan üldöznek az előbb utóbb paranoiássá válik.
Én mindig szívesen olvaslak, de ez a "Jalta 2 csoport" most nagyon súlyosnak tűnik.
</blockquote>
Bocsánat, ha kicsit erős volt. De (jelen helyzet szerint) így látom.
Túl sok az amerikaiak/amerikás oroszok (?) koncentrációja a Dugin-féle vonal körül!
És ehhez jött hozzá ez a pali is, az amerikás zászlajával.
Meg a Putyin-sározásával.
(Mellesleg a videóban nehezményezte is, hogy Putyin "ellopta tőlük" a Krímet - finoman célozva arra, hogy a Krímet nem Putyin, hanem ők szerezték vissza...)
Én nem tudom te hogy vagy vele, de ismétlem, én nem tenném ki az USA zászlót a DNR zászló alá az íróasztalomra (mint ez a pali), amikor az USA alapvetően hibás abban, hogy a DNR-ben ártatlan lakosságot mészárolnak nap mint nap.
A másik, a "Jalta 2". Nekem ez a háborúsdi az USA és Oroszo. között most már nagyon kezd megrendezett színjátéknak tűnni.
Aminek a vége az lesz, hogy a hülye EU nekiugrik az oroszoknak, - az amerikaiak meg kihátrálnak - és az oroszok utána lerohanják egész Kelet-Közép-Európát. <b>Az USA beleegyezésével, sőt, asszisztálásával.</b>
Millió-egy oka lehet annak, hogy az USA miért támogat egy <b>agresszív</b> Eurázsiai Uniót (
de nem a Putin-félét!!! hanem a Dugin-félét!!!), ilyent:
1. mert nem akar Lisszabontól-Vlagyivosztokig Eurázsiai Uniót, amely békés módon jöhetett volna létre az EU és Putyin Eurázsiai Uniója egyesülésével,
2. háborúval viszont az Eurázsiai Unió "csak" Németországig jut el, az EU viszont felbomlik,
3. Németország legyőzése az USA-nak is célja, szerintem lesz német-amerikai konfliktus, ha kell, az USA maga győzi le Németországot, hogy az Eurázsiai Unió le tudja őket dominálni!
4. azért sem jó az USA-nak a Lisszabontól-Vlagyivosztokig Eurázsiai Unió (szemben "Jalta 2"-vel), mert akkor fennmarad az EU és ahelyett, hogy Európából mennének Szibériába lakni az emberek, még félő, hogy inkább Oroszországból jönnének át az EU-ba, így viszont Szibéria tálcán lenne kínálva Kínának és ez nem jó az USA-nak sem!
5. a hidfo.ru pár napja tett fel egy cikket, hogy nem csak Afrikából van népvándolás az EU-ba, de az EU-ból is lesz Szibériába, na erről jutott eszembe, hogy akkor nem lehet, hogy az USA ezzel besegít az Eurázsiai Uniónak Szibéria benépesítésében???
Tehát röviden, és mégegyszer, az USA-nak érdeke egy olyan Eurázsiai Unió, amely Kína ellenes (de ez nem a Putyin-i Eurázsiai Unió, mert Putyin Kína-barát, hanem a Dugin-i, mert az Kína-ellenes), ezért azon dolgozik az USA és orosz oldalról Dugin, hogy migrációs hullámot indítsanak el Európából Szibériába (tudod, keresztény-fehér civilizáció utolsó védőbástyája Oroszország és hasonlók címmel),
vagyis az USA és (nem írok Oroszországot, mert egyelőre Oroszországot MÉG Putyin irányítja) de bizonyos oroszországi erők
ÖSSZEDOLGOZNAK, egy Putyin-étól ELTÉRŐ célú, sokkal agresszívebb Eurázsiai Unió létrehozásában.
És ennek része a most elkezdődött hidegháború és majd "Jalta 2".