Ha megengeded beillesztek neked egy hozzászólást egy másik blogról amit egy számomra ismeretlen felhasználó rakott fel oda.melampo, kérlek körvonalazd milyen rétegre gondolsz? Én ugyanis semmilyen rétegben nem hiszek, kis lét- és érdekcsoportok létezésében hiszek, akik valódi delegáltakat küldenek tárgylásokra ahol természetes szövetségek jönnek létre. És így felfelé. A delegáltak hátrahagyott családjuk életével felelnek tisztességes helytállásukért a tárgyalásokon. Ha úgy tetszik, valamilyen szinten anarchista vagyok![]()
Irán államformája wikipedia szerint: Unitary theocratic presidential republic. A legfőbb vezető a vallási vezető. Valaki itt a fórumban idézte Erdogant az iszlámról, aki szerint sértő a mérsékelt iszlám kivejezés.Iran szerintem sokkal felvilagosultabb, nem tunik olyan fanatikusnak.
Irán államformája wikipedia szerint: Unitary theocratic presidential republic. A legfőbb vezető a vallási vezető. Valaki itt a fórumban idézte Erdogant az iszlámról, aki szerint sértő a mérsékelt iszlám kivejezés.<blockquote rel="blitzkrieg">Iran szerintem sokkal felvilagosultabb, nem tunik olyan fanatikusnak.
Irán államformája wikipedia szerint: Unitary theocratic presidential republic. A legfőbb vezető a vallási vezető. Valaki itt a fórumban idézte Erdogant az iszlámról, aki szerint sértő a mérsékelt iszlám kivejezés.<blockquote rel="blitzkrieg">Iran szerintem sokkal felvilagosultabb, nem tunik olyan fanatikusnak.
felejtsük már el ezt a görögök felélték dumát! Mi talán feléltük azt a sok milliárdot ami magyarországra jött? A fenét, a kamatok meg a kockázati felár miatt szállt el az adóság. Eleve úgy volt kitalálva, hogy elszálljon és akkor a virtuális dollárok helyett lehet nagyon is valóságos vállalatokat, kikötőket,közműcégeket átvenni. Cipraszék ezt a status-quo-t fenyegetik.
Nem vedeni akarom az IMF-t, de erre a helyzetre leginkabb az a mondas illik, hogy a gorogok lepaktaltak az ordoggel.
Nem kellett volna evtizedekig hatalmas hitelekkel betomni a koltsegvetesi hianyt es akkor most nem lenne virtualis hiteljuk sem.
En egyebkent ugyanigy elitelem a tobbi orszag vezeteset is, akik deficites koltsegvetest fogadnak el.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..