Putyó vagy konteókat terjeszt az ENSZ Közgyűlésen, vagy a kazár maffia valóban létezik.Maximálisan egyetértek, az USA mögé bújva és felhasználva az USA potenciálját sütögetik a saját nem is olyan kicsi pecsenyéjüket. Ez racionális magyarázatot ad arra, hogy miért jön "többféle beszéd" a Fehér Házból/Pentagonból.
A VW botránynak igazán az lesz a legnegatívabb következménye, hogy az emberekben a bizalmat vágták haza és a jövőben már nehezen fognak elhinni bármit, ami a prospektusokban, leírásokban szerepel, ráadásul a tesztek valódiságában is kételkedni fognak és ez nem csak az autó iparra fog vonatkozni.
Személy szerint én a nagy világégést még jóval távolabbinak tartom, a természeti katasztrófák előbb fognak bekövetkezni. A farok méregetés most kicsúcsosodik, de látható, hogy nem a fegyverek fognak igazán dominálni (a népvándorlás sokkal súlyosabb és nehezebben is lehet ellene védekezni, pedig még csak az elején vagyunk), azok megmaradnak a kisebb régió szinten, hanem a kíméletlen gazdasági-pénzügyi manőverek a cyber hadviseléssel megspékelve. A fegyverek inkább két dolog miatt kellenek. 1. Üzlet, 2. Mindenki tudja, hol a helye, meddig mehet el.
Itt egy vélemény, érdemes végig nézni.
https://youtu.be/iRSGJmPZ6NQ
<blockquote rel="zsolti">Merkelről nekem nem is oly régóta, de egyre inkább az a véleményem, hogy ő meg lett fogva valamivel nagyon. DE úgy IGAZÁN nagyon. Báb, a lv.100 as fajtából való.
<blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="zsolti">Merkelről nekem nem is oly régóta, de egyre inkább az a véleményem, hogy ő meg lett fogva valamivel nagyon. DE úgy IGAZÁN nagyon. Báb, a lv.100 as fajtából való.
Az is fura véletlen hogy egyből megválasztása utána történt ez, tehát az Amerikaik egy teljes cíklusra bebiztosítoták maguknak a német vezetőt. Thank YouA működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..