Akik ilyen pozícióba kerülnek, azoknak nem probléma hazudni. Itt követelmény, hogy ne legyen gerinced. Ha meg megállíthatatlanul omlik a rendszer, akkor akármelyik bazári majmot a vezetőjévé lehetne tenni, úgyis omlik. Ha ennyire szar a helyzete, akkor miért nem mond le? Pár hónapig elvállalom én is, aztán ha pont alattam beszarik az egész akkor elmultnyócévezek egyet vagy valami. </blockquote><blockquote rel="joker"><blockquote>Hát csak röviden, arról, hogy Janet Yellen-nek azért szorult el a torka félpercekre, mert ráébredt, hogy neki kell ezeket a hazugságokat felolvasnia
Ezen elgondolkodtam én is. Arra jutottam, hogy szerintem emberből van Janet Yellen is, és egy bizonyos ponton túl már ő sem bírja elviselni a hazugságokat. Hogy miért nem mond le? Hát hová menjen? Mindenki ismeri őt a médiából, ha bedől az Egyesült Államok, még a legutolsó hajléktalan is felismeri és meglincseli a nyílt utcán - ha lemond. Ha nem mond le, akkor talán megvédi őt a hatalmi gépezet - de ekkor végig ki kell szolgálnia azt, vagyis nem mondhat le. Viszont idegekkel sem bírja már. "Elmúltnyócévezni" meg csak akkor lehet, ha van folytatás...
</blockquote>
69 éves, de rossz napokon mondanék rá 85-öt. A mostani kis jelenete után hvatkozhatna egészségügyi problémákra és lemondhatna ... ha akarna. Ennyi idősen meg hova menjen? Hát nyugdíjba, és ha félti az életét akkor a pénzével el az USA-ból jó messzire, oda ahol az amerikai homelessek nem lincselik meg. Az USA bedőlésekor meg nem ő lenne az elsőszámú célpont (persze jó magasan lenne a listán, de az elődje, Ben Bernake talán még előkelőbb helyet foglalna el. Ha már itt tartunk akkor mikor mondhatjuk azt, hogy az USA bedőlt? A 2008-as tőzsdecrachnál sem mondhattuk, hogy bedőlt, csak szar volt a helyzet de nagyon. Zavargások most is vannak, bedőlnmi mégsem dől be. Szétcseszi őket 1-1 hurrikán meg tornádó, mégsem dől be, csak szarabb, mint azelőtt. Mikor mondatjuk azt, hogy bedőlt? Van egyértelmű választóvonal? Nem lehetséges egy stagnálás vagy fokozatos gyengülés és aztán stagnálás?