[BIZTPOL] A nagy sakktábla

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

arbalest

Well-Known Member
2011. január 11.
8 583
18 565
113
Egy svéd egyetemet nem neveznék felső körnek. Az évente egyszer megrendezett német biztonságpolitikai fórumot igen. Hogy tanácsadó az Osztrák Védelmi Minisztériumban, azt is.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 204
60 094
113
De annak aki nem szeret olvasni röviden összefoglalom:
1. 3 világnyelven beszél felsőfokon
2. Doktori címe is van, nem is egy.
3. Az egyik doktori címe hadtudományokból van.
4. Ahhoz, hogy ilyen címet szerezz sokat kell publikálni, csak hát ugye ő 1997-ig ezeket már megtette.
5. A Corvinus egyetem megbecsült tanára

Lord Gazember

Well-Known Member
2015. március 18.
1 345
2 363
113
Mondjuk azt én sem értem, hogy ha a ezek a negatívumok igazak, akkor azokat miért kellett? Nem volt neki elég, ha azt leírja magáról ami igaz? Az is egy tekintélyes lista, nem tudom mit kell bohóckodni egy svéd egytemmel.
Nyilván nem egy Kissinger vagy egy Friedman, kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk. Egy nézőpontot képvisel.

Blogen
Neked melyik kijelentése verte ki a biztosítékot? Biztonságpolitikai szempontból. Nem a HAARP-os hülyeségekre gondolok.

T

Törölt tag 008

Guest
Micsoda véletlen, hogy pont egyszerre akarja lejáratni Nógrádit két libilap. Valami olyat szólhatott az öreg, ami sok libinek nem tetszik.

Már csak ezért is birom mostmár. :)

nekerdez

Well-Known Member
2012. június 3.
2 709
2 362
113
Blogen akár hogy próbálod magyarázni 444 más szenny oldalakon még benyelik.
de az index is megtámadta vicces
http://index.hu/belfold/2015/10/21/nogradi_gyorgy_bocsanat/

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 841
29 073
113
Blogen
Neked melyik kijelentése verte ki a biztosítékot? Biztonságpolitikai szempontból. Nem a HAARP-os hülyeségekre gondolok.

Soha, semmit nem olvastam, láttam, hallottam tőle. Eleve nem érdekeltek a menekültügy körül feltűnt önjelölt "szakértők", nagyjából azért, mert az ilyen senkik dögkeselyűként vetik rá magukat a hálás témákra, így próbálva egy olyan figyelem középpontjába kerülni, amit saját jogon nem érdemelnének ki.

Én a magam részéről megelégszem olyanok olvasásával mint Wágner Péter például és ezért nem tudnak meglepetésként érni a Georg Spöttlék meg Nógrádi Györgyök. Ez utóbbi csak annyiban különleges, hogy példátlan módon hazudott magának fényes ismeretséget.

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 841
29 073
113
De annak aki nem szeret olvasni röviden összefoglalom:
1. 3 világnyelven beszél felsőfokon
2. Doktori címe is van, nem is egy.
3. Az egyik doktori címe hadtudományokból van.
4. Ahhoz, hogy ilyen címet szerezz sokat kell publikálni, csak hát ugye ő 1997-ig ezeket már megtette.
5. A Corvinus egyetem megbecsült tanára

És ebből lehet, hogy semmi se igaz.

T

Törölt tag 008

Guest
Amúgy index pont azt a szemétséget csinálta, amit az rtlklub szokott. Dezső András (aki ránézésre is a hadtudományok doktora, egyetemi docens, szaktanácsadó, ja nem, nyálas drogos buzi) egy hetet várt, hogy egy interjút készíthessen az öreggel, majd nem leközölte az interjút, hanem írt egy alázó cikket róla, amibe "vágóanyagnak" használta az öreg FÉLMONDATAIT hogy megerősítse a saját mondanivalóját.

Igazán gerinces libimédia szokás. Jó tanítvány voltál a libibuzi képzőben. :)

2ndt

Well-Known Member
2015. július 9.
2 644
1 563
113
Nogradi kapcsan:
A HAARP-os/osszeeskuves-elmeletes hulyesegekrol nem tudtam. Amiben hallottam nyilatkozni, abban felkeszult ember benyomasat keltette (nyilvan nem vagyok szakember azon a teruleten, szoval ez szubjektiv). A sved/ausztriai egyetemes okorseget nem ertettem, viszont azzal tisztaban vagyok, hogy minden teruleten felkeszult es minden szemelyisegjegyeben hibatlan ember nincs. Ezek magyarazhatjak a HAARPos baromsagot illetve a "cimhalmozas maniat". Azzal egyutt, hogy szerintem rettentoen karos a sajat megitelesere az effele csusztatas/hazudozas.

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 841
29 073
113
Ilyen butasággal hiába próbálod kimosni az "öreget" kedves Fennek, hiszen ott vannak a fekete-fehér csalásai, hazugságai. Ennyi.

kaktusz

Well-Known Member
2010. december 7.
1 987
5 301
113
Ez a fekete fehér hazugság, már megbocsáss. Amíg nem nézünk utána magunk én nem hiszek jobban az újságírónak csak mert ő azt mondta hogy utánanézet.. Miből gondolod hogy az az igaz amit ez a firkász leírt? Mert ő újság író?

arbalest

Well-Known Member
2011. január 11.
8 583
18 565
113
Semmit sem olvastál tőle, egyetlen előadását sem halgattad meg, de szarrá fikázod, és folyamatosan hazugnak neved. Ne haragudj, de ez így kétségbeejtő. Arra nem válaszoltál, hogy ha ekkora niemand, mit keres a Védelmi Minisztériumokban, meghívásos német fórumon, ahol többek között a német kül- és védelmi miniszter, a Bundeswehr tábornoki kara is jelen van.

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 841
29 073
113
azzal tisztaban vagyok, hogy minden teruleten felkeszult es minden szemelyisegjegyeben hibatlan ember nincs.

Ennek az embernek nem kis hibái vannak, hanem egy kistílű csaló. A svéd egyetemes példa erről szól. Címeket hazudik magának, hogy hitelesnek tűnjön és te és mások is ezt azzal próbáljátok kimagyarázni, hogy felkészültnek tűnik, miközben nem tűnne annak, ha tudnátok, hogy az egyetlen címe a "karosszérialakatos szakmunkás-bizonyítványban" olvasható. :D

Ez a csalók lényege, konszolidált kinézet, megnyerő kommunikáció és emögött egy rakás hivatkozás olyan intézményekre, amelyek szociálisan elhelyezik az illetőt. Nógrádi György csak egy nemzetbiztonság terén házaló Cirmos:
http://www.origo.hu/itthon/20151020-csalas-milliardok-xii-kerulet-rendorseg-nyomozas-penzugyi-kozvetites-cirmos-nn-befektetes.html

Ez lepleződött le most.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 204
60 094
113
Blogen

<i>"Ilyen butasággal hiába próbálod kimosni az "öreget" kedves Fennek, hiszen ott vannak a fekete-fehér csalásai, hazugságai. Ennyi."</i>

Láttad az eredeti papírokat amibe ezek bele vannak írva? Vagy csak ezt mondta az indexes gyerek és akkor higgyük is el nekik :)

Meg az is érdekes, hogy Nógrádi milyen sok tagsággal rendelkezik, ehhez képest szorgos kutatómunkával kőkemény 1 valótlan és egy "érdekes" állítást sikerült róla találni.

Most abba ne menjünk bele, hogy a Tisztelt Házban hány embernek milyen végzettsége és papírjai vannak, vagy az újságíró szakmában.
(Plagizálás, Érettségi bizonyítvány nincs mégis van Dr. cím, 6 nyelven beszél csak épp papírral nem tudja igazolni stb...)

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 841
29 073
113
Arra nem válaszoltál, hogy ha ekkora niemand, mit keres a Védelmi Minisztériumokban, meghívásos német fórumon, ahol többek között a német kül- és védelmi miniszter, a Bundeswehr tábornoki kara is jelen van.

Semmit. Nincs ott, ezek csak hazugságok.

Montezuma

Active Member
2010. április 23.
2 830
33
38
A 444! és az Index leközölt egy cikket Nógrádiról, de rohanjunk annyira előre. <i>Hiszen előre tudtuk ezektől a jól behatárolható média oldalaktól azt is, hogy kik lőtték le az utasszállítót Ukrajnában, azóta a Kalibrok már Iránba potyognak és közben a törökök lelőttek egy orosz 29-est is.</i>
Szerintem a történet sokkal egyszerűbb, kár itt kígyót-békát kiabálni az öregre: <b>a történelem és az események mindent igazolnak vagy cáfolnak majd</b>, amiről ő és a kortársai beszélnek.

Értjük mi, hogy a történelem véget ért és tudjuk, hogy Huntington és Todd is egy ökör, sőt, ma megtudtuk Netanjahutól még azt is, hogy nem is Hitler akarata zsidókat kiírtani:
http://www.atv.hu/kulfold/20151021-netanjahu-nem-hitler-akarta-kiirtani-a-zsidokat
Tudjuk azt is, hogy nincs se összeesküvés se mutyi, nincsenek titkos katonai fejlesztések, az UFO-k eleve kizártak, a HAARP sosem létezett és minden aranytartalék a helyén van.
Mindenki nyugodjon meg és üljön a helyére, mert amit a médiában látunk és olvasunk, az csak káprázat. Nincs háború Szíriában, az oroszok nem bombáznak ott, hiszen bombáik sincsenek, Ukrajnában is minden rendben és boldog a nép, egyébként meg Európa köszönje meg, hogy pár arab és afrikai elugrik ide piknikezni.

A véleményem továbbra is fenntartom: nájsz. Sőt, egyre nájszabb.

Lord Gazember

Well-Known Member
2015. március 18.
1 345
2 363
113
"Semmit. Nincs ott, ezek csak hazugságok."

Mire alapozod ezt, milyen tényekre? Ha nincsenek ilyen információk a birtokodban, akkor a helyes megfogalmazás ez:
Semmit. <b>Szerintem</b> nincs ott, <b>lehet, hogy</b>ezek csak hazugságok.

Status
Not open for further replies.