Állítólag már vannak halálos áldozatok is. A hotelban 140 turista zommel kulfoldi(koztuk oroszok is) és 30 alkalmazott van.
Csak mert az admin kitörölte az ilyeneket. Tényleg nagyon beteg volt....
Egyetlen dolog mindenképp Uli mellett szól, akár megbízásból, akár őszinte meggyőződésből ír (szerintem az utóbbi) – még nem olvastam tőle soha alacsony kategóriás személyeskedést, pedig kap a képére rendesen.
...

Nem akarlak elkeseríteni, de a szomorú igazság az, hogy annak felismerése, hogy valakit éppen "lek*rvaanyáztak", igényel némi intelligenciát. Ezzel általában egy kocsmai végstádiumos alkesz is rendelkezik, de a hisztis öreglány hozzászólásai alapján ő és az intelligencia nem említhetőek egy lapon.Egyetlen dolog mindenképp Uli mellett szól, akár megbízásból, akár őszinte meggyőződésből ír (szerintem az utóbbi) – még nem olvastam tőle soha alacsony kategóriás személyeskedést, pedig kap a képére rendesen.
Mi a megmeredt lóhímtagot keres egy biztonságpolitikai topicban az, hogy az ún. """ukrán""" "elnök" találkozott a pápával, vagy a neje néhány kiskölyökkel Rómában?!
DDDNe túlozd el a dolgot, veled semmi bajom, még úgy sem, hogy mindenben nem értünk egyet (pláne teljes mértékig). A hülyéket viszont nagyon utálom. Hiba vagy sem, nem az én bajom.<b>Cinikus:</b>
Mernék Veled újat húzni?
Öööö....
Uli, neked annyi!![]()

Egy ekkora hülye megérdemel egy Sztálin-idézetet: "Hány hadosztálya van a pápának?"Porosenko látogatása a pápánál abszolút biztpol. Ha a pápa vele, ki ellene?![]()
DDDDD
DD Am télleg sokat tettek az elmúlt 25 év háborúi alatt
D
DD Ha az európai vezetők kiállnak ukrajna szuverenitása mellet akkor miért nem tartották tiszteletben janukovics létét és vártak volna a választásig?
Párizs: összefogás vagy újabb tragédia jön?
https://www.youtube.com/watch?v=E9sewEaZJcg
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..