<blockquote rel="tomcat1"><blockquote rel="vendeg2"><blockquote rel="formosa">Na ne kábíts! Ukrajna egy ország és nem "senkiföldje"! Bár a medvét nem érdeklik az ilyen apróságok ha rabolni és gyilkolni támad kedve. /Sajnos ezt a ruszkikkal határos országok megtanulták a történelem folyamán. Nem véletlen, hogy Lengyelország és a Balti államok az első adandó alkalommal rohantak a NATO-ba./
Áruld már el nekem, hogy Ororszország hány országot támadott meg a 2.VH óta? És közben az usánka és szövetségesei? Köszönöm, ennyit arról, hogy ki az agresszív vérszomjas...</blockquote>
<blockquote rel="formosa">Na ne kábíts! Ukrajna egy ország és nem "senkiföldje"! Bár a medvét nem érdeklik az ilyen apróságok ha rabolni és gyilkolni támad kedve. /Sajnos ezt a ruszkikkal határos országok megtanulták a történelem folyamán. Nem véletlen, hogy Lengyelország és a Balti államok az első adandó alkalommal rohantak a NATO-ba./
Áruld már el nekem, hogy Ororszország hány országot támadott meg a 2.VH óta? És közben az usánka és szövetségesei? Köszönöm, ennyit arról, hogy ki az agresszív vérszomjas...</blockquote>
56' Magyarország, 68' Csehszlovákia, , Kínai határvita,
, Vietnám közvetve, </blockquote>
Enber ébredj ....!!!!
Az a SZU volt, amelyek élén pont ukrán pártfotitkárok voltak.</blockquote>
Bocsi de ezzel nem értek egyet. Ezen az alapon akkor a németek nem is lehet felróni a nácizmust mert Hitler meg osztrák volt. Amúgy meg ezekben a harcokban nem harcoltak echte orosz katonák, orosz parancsnokok? Zsukovra aztán nem lehet ráfogni, hogy nem volt orosz, márpedig az 56-os megszálló haderőnek ő volt a főparancsnoka. Szerintem is BS ez a vita, mert Oroszország is csak ugyanúgy viselkedett a történelem során mint minden más nagyhatalom. Védte a saját - ami ugyebár szubjektív - érdekeit. Az azonban tagadhatatlan tény, hogy az elmúlt 20 év háborúiba Oroszország alig vagy egyáltalán nem avatkozott be. Aztán azon megint lehet vitatkozni, hogy ez azért történt így mert valóban felelős külpolitikát folytatnak, vagy csak anyagilag nem tehetik meg.