Nem tudom, de egy olyan korszakban ahol több tízezer atomfegyver van, ott én nem tudom józannak mondani egy ilyen döntést, függetlenül attól, hogy kiknek az álláspontját nézzük, vagy milyen szempontból próbáljuk megvizsgálni. Az emberi civilizáció kiirtásának lehetősége sosem lehet elfogadható, bármelyik oldal részéről sem. A háborús héják pedig nem igaz, hogy ezt nem látják. Lámpavasra kellene kötni az összeset.
Az emberi civilizáció kiirtása a mindenkori kockázata egy civilizáció fennmaradásának. Ha a nyugat az USA vezetésével most el tudja pusztítani az oroszokat, azzal visszaszerezné a megkérdőjeleződött vezető szerepét a világ fölött (természetesen akkor a nyugati civilizáció már egyenlő lenne az Amerikai Birodalommal). Ettől függetlenül még a nyugat elbukhat a saját hülyeségei (bevándorlás engedélyezése, liberalizmus, stb.) miatt, de ha nem irtja ki a konkurenseit, akik nagyon veszélyeztethetik hosszú távon az hatalmát, akkor biztosan elbukik. A civilizáció pusztulása szükségszerű, egyszer minden elpusztul és ez évszázados léptékben is nagyon rövid idő. Ahhoz viszont, hogy legalább az évszázados lépték reményteli jövőkép legyen, bizonyos szinten más civilizációknak kell pusztulniuk, vagy alárendelt szerepbe kerülniük.
Teljesen helyesen gondolkodnak az amerikai héják, ők a jó nyugatiak, akik nem lassan kimúlni a dekadenciában akarnak, hanem harcolni a jövőért! Ők a normális emberek, bennük van életösztön és ölni akarnak a létért folytatott harcban. Komplett százmilliós országokat kivégezni, ha kell, míg kisebbeket pedig gondolkodás nélkül pusztulásba dönteni, mintegy könnyed ujjgyakorlatként, ahogy azt Keleten láthatjuk. Régen az európaiak is ilyen tökösek voltak, akkor gyarmatbirodalmakon keresztül éppen mi uraltuk a világot. Ma, az európaiak beteg lelkületű csicskák, akik jobban aggódnak az idegen oroszok, arabok, négerek létezéséért, mint saját létükért.