Szerintem egykutya mindketto. Lonek majd ossze vissza ahogy szoktak.Az első összecsapások után a tálibokkal majd nyuszítve rohannak Kardigánhoz mint ahogy Karabahban tették....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem egykutya mindketto. Lonek majd ossze vissza ahogy szoktak.Az első összecsapások után a tálibokkal majd nyuszítve rohannak Kardigánhoz mint ahogy Karabahban tették....
nem az egész oszágra ácsingózniAzért van itt egy nagy kérdés: mit tudnak csinálni a Törökök amit azUSA nem tudott volna?
Azért van itt egy nagy kérdés: mit tudnak csinálni a Törökök amit azUSA nem tudott volna?
Bagram Air Base-"Aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska!"Az afganisztáni Bagram légibázison elhagyott amerikai katonai felszerelés. Jövőbeli tálib zsákmány.
![]()
Plusz még több "festői kép" a Bagramban elhagyott amerikai felszerelések lerakatáról
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Érdemes megjegyezni, hogy amikor az afgán hadsereg megkezdte a Bagram légibázis elfoglalását, felfedezték, hogy az amerikaiak távozásuk előtt áram, néhány elektromos vezeték, valamint internet- és videómegfigyelési kábelek nélkül hagyták a bázist.
A problémák ellenére az afgán hadsereg 5000 katonát állomásoztatott a bázison, hogy megvédje azt a tálibok betörésétől.
Közben az afganisztáni amerikai csapat parancsnoka elhagyta az országot és az Egyesült Államokba utazott. Küldetés teljesítve!
Macskafogó rulezBagram Air Base-"Aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska!"
A patkánok?Macskafogó rulezKár,hogy nem volt benne egy ehhez a régióhoz köthető szereplő....
A talibán az nem terrorcsoport? Izgatottan várom az USA mikor vágja SDN listára a PAF-ot.A pakisztáni légierő támogatni fogja a tálibokat. Remélhetőleg, csak pletyka. Ha nem, kérjenek segítséget Indiától.
PAF a bűvös Sárkány, ki senkitől se fél.....A talibán az nem terrorcsoport? Izgatottan várom az USA mikor vágja SDN listára a PAF-ot.
![]()
USA zaszlo a rengeteg szemetben, ikonikus kep.Az afganisztáni Bagram légibázison elhagyott amerikai katonai felszerelés. Jövőbeli tálib zsákmány.
![]()
Plusz még több "festői kép" a Bagramban elhagyott amerikai felszerelések lerakatáról
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Érdemes megjegyezni, hogy amikor az afgán hadsereg megkezdte a Bagram légibázis elfoglalását, felfedezték, hogy az amerikaiak távozásuk előtt áram, néhány elektromos vezeték, valamint internet- és videómegfigyelési kábelek nélkül hagyták a bázist.
A problémák ellenére az afgán hadsereg 5000 katonát állomásoztatott a bázison, hogy megvédje azt a tálibok betörésétől.
Közben az afganisztáni amerikai csapat parancsnoka elhagyta az országot és az Egyesült Államokba utazott. Küldetés teljesítve!
Akinek acéltökei vannak, jó kapcsolatokkal és pénzel most egész komoly pmc-t tud felszerelni, szerintem még helikoptereket is meg lehet okosban oldani most simán, úgyse tudják mi hol semmisül meg, válik használhatatlanná.Az afganisztáni Bagram légibázison elhagyott amerikai katonai felszerelés. Jövőbeli tálib zsákmány.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szerintem a megegyezés része a tálibokkal, hogy jó állapotban hátrahagyják a felszerelést. Ellenkező esetben tönkreteszik, megsemmisítik a felszerelést a tábor kiürítésekor.USA zaszlo a rengeteg szemetben, ikonikus kep.
Ez rengeteg szemet, tele meg hasznalhato vagy ujrafeldolgozhato dolgokkal. Mit szol ehhez Greta Thunberg?
Ugy erzem hiaba sok penz hazaszallitani a jarmuveket, meg lestrapaltak ahogy dudi irta, nekem akkor is kicsit ugy tunik hogy hanyatt homlok csapot papot otthagyva leleptek a GI-ok. Szerintem nem volt ido kimenteni a technikat. Plane kikoto hijan.
USA zaszlo a rengeteg szemetben, ikonikus kep.
Ez rengeteg szemet, tele meg hasznalhato vagy ujrafeldolgozhato dolgokkal. Mit szol ehhez Greta Thunberg?
Ugy erzem hiaba sok penz hazaszallitani a jarmuveket, meg lestrapaltak ahogy dudi irta, nekem akkor is kicsit ugy tunik hogy hanyatt homlok csapot papot otthagyva leleptek a GI-ok. Szerintem nem volt ido kimenteni a technikat. Plane kikoto hijan.
Nem, legalább is az USA szerint. Olvass vissza nyugodtan.A talibán az nem terrorcsoport?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..