Jah, most epp a szivarvanyos fradi cimert olvastam. El is kuldtem az ocsemnek.Vannak jó cikkek ezen az oldalon csak keresgélni kell !
http://szentkoronaradio.com/blog/2020/07/22/hnd-a-halal-szaga-afrika-valodi-arca/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jah, most epp a szivarvanyos fradi cimert olvastam. El is kuldtem az ocsemnek.Vannak jó cikkek ezen az oldalon csak keresgélni kell !
http://szentkoronaradio.com/blog/2020/07/22/hnd-a-halal-szaga-afrika-valodi-arca/
Köszi ! Nagyon jó , nyílt cikk ! Akár én is írhattam volna mert minden szavával egyetértek , de minden tiszteletem a írója előtt velőset írt ! Csak az a baj , hogy azért megköveznek , rasszistának tartanak ha leírom ALM vagy WLM ! Míg fordítva az a lefaszább ember aki hirdeti a BLM eszmét !
Elszakadt a cérna a dél-afrikai farmereknél egy fehér srác kegyetlen megkínzása és kivégzése után
"A – fekete-kommunista gyökerű – kormány álláspontja szerint viszont Afrika a feketéké, és fehéreknek nem lenne joguk ott élni, lényegében lopták a földet, így az alkotmányba foglalták, hogy az állam ingyen és bérmentve elkobozhat földeket a fehér bőrszínű farmerektől. Ezzel az indoklással annyi történelmi probléma van, hogy az országban jelenleg élő feketék (bantuk) ősei konkrétan a fehér telepesek után érkeztek, ráadásul ők voltak azok, akik a békés helyi törzseket tatárjárásként kiirtva elfoglalták mai helyüket Dél-Afrikában. A helyi őslakosokkal olyan távoli rokonságban sem állnak, mint mondjuk mi az tádzsikokkal."
https://888.hu/feher-ferfi/elszakad...gyetlen-megkinzasa-es-kivegzese-utan-4276777/
Valami dokufilmet láttam erről egyszer.Logikátlannak tűnik elsőre hogy miért maradnak ott a fehérek
Valami dokufilmet láttam erről egyszer.
Asszem minimum 100 000 USD kell, hogy családostól el tudj onnan jönni és máshol új életet kezdeni.
A földjük/ingatlanjuk 0-t ér, mert senki sem meri megvenni. Meg minek is vennék, ha úgysem értenek hozzá és ingyen is elveszik lassan erőszakkal.
Szóval akinek a bankszámlája nem volt vastag az ott ragad.
Sima menekültként sem jöhetnek, mert fehér nem lehet menekült.
Szóval ottragadtak. Valószínűleg ha elszabadul a pokol még lesz egy nagy menekülő hullám amikor mindent hátrahagynak és egy táskával eljönnek, kérdés ki fogja őket befogadni.
Valami dokufilmet láttam erről egyszer.
Asszem minimum 100 000 USD kell, hogy családostól el tudj onnan jönni és máshol új életet kezdeni.
A földjük/ingatlanjuk 0-t ér, mert senki sem meri megvenni. Meg minek is vennék, ha úgysem értenek hozzá és ingyen is elveszik lassan erőszakkal.
Szóval ottragadtak. Valószínűleg ha elszabadul a pokol még lesz egy nagy menekülő hullám amikor mindent hátrahagynak és egy táskával eljönnek, kérdés ki fogja őket befogadni.
Ha összefognak, legyalulják a niggereket, azt lesz megint Apartheid. Mindenkinek jobb volt.Valami dokufilmet láttam erről egyszer.
Egyszer egy fekete srác nagyban előadta hogy ez már nem így megy mert már ők is értenek a stratégiához és modern eszközökhöz, majdnem leestem a székrőlHa összefognak, legyalulják a niggereket, azt lesz megint Apartheid. Mindenkinek jobb volt.
Olyan érzésem van, mint amikor Ruandában a rádióból szólt a propaganda a másik népcsoport kiirtására, de senki nem tett semmit, se az ENSZ (pedig az ottani embereik jelezték, hogy gáz lesz), se pedig a Biztonsági Tanács, aztán lemészároltak pár százezer embert. Itt is meg vannak a jelek, de nyugaton mindenki szarik rá.Dél Afrikában valami ma történni fog, vagy inkább mondjam úgy valami elkezdődik?
Íme egy ground force commander
A másik oldalon a srácok nem ijednek meg a lövések hangjától.... de támogatásra lesz szükségük.
Hát nem tudom, ez annak a kommunista nggernek a "pártja" amit még a többi ngger is hülyének néz.Dél Afrikában valami ma történni fog, vagy inkább mondjam úgy valami elkezdődik? .
Olyan érzésem van, mint amikor Ruandában a rádióból szólt a propaganda a másik népcsoport kiirtására, de senki nem tett semmit, se az ENSZ (pedig az ottani embereik jelezték, hogy gáz lesz), se pedig a Biztonsági Tanács, aztán lemészároltak pár százezer embert. Itt is meg vannak a jelek, de nyugaton mindenki szarik rá.
Hát nem tudom, ez annak a kommunista nggernek a "pártja" amit még a többi ngger is hülyének néz.
Amúgy meg vigyázni kell mert látom nagyon durva harcosaik vannak:
Részeges karatemester 2 - Afrikai küldetésHát nem tudom, ez annak a kommunista nggernek a "pártja" amit még a többi ngger is hülyének néz.
Amúgy meg vigyázni kell mert látom nagyon durva harcosaik vannak:
Ki hiszi itt hogy nem talál táptalajra a fehér népirtás SA-ban?Ensz.. ha nem fehérek életéről lenne szó ettől nevetnem kéne, az ensz mindent elszúr amibe belenyúl. Addig van országod amíg van fegyvered. Ennyi. 1994 óta 90 ezer fehért öltek meg. Azok akiknek élhetetlen lett az ország és elhagyták millió felett van. Viszont sose vesztettek korábban harcban, sem a dél afrikaiak sem rodézia. Rodéziát elárulták, Dél Afrikában meg féltették az országot a polgárháborútól ami így is úgyis bekövetkezik majd, csak most rosszabbul állnak.
Ruandában nem a világ egyik legtökösebb és leg leleményesebb embereivel néztek szembe, de ott is elmondható hogy az nevet aki utoljára nevet. Hány hutu is menekült el a tuszi ellentámadás után? Ki is vezeti az országot azóta?
Szóval a jelenlegi csendes népirtás helyett jobb lenen egy kivált fehér és keverék többségű új ország. Ezek meg egyék meg egymást utána.
Amúgy ha a feketék belekezdenek, pár héten belül több ezer ha nem tízezer külföldi önkéntes fog elindulni segíteni a fehéreknek megvédeni magukat. A probléma nem katonailag az igazi kihívás hanem politikailag. Jelen környezetben főleg ha Trump veszít elszigetelődnének nagyon. Legalábbis állami szinten, amúgy rengeteg segítséget kapnának.
Illetve Kína hozzáállása ami jó is lehet és rossz is, mert ha Kína támogatja a feketéket és Trump marad akkor az a helyzet jöhet létre megint mint régen a szovjetunió idejében. De lehet Kína semleges maradna, bár ezt kétlem, ők abban érdekeltek hogy a fehérek eltűnjenek Afrikából és az övék legyen az egész.
Nem tartom jónak az időzítést, jó lenne még húzni egy kicsit, ez az ott lévőkön múlik
Hát na, tudjuk a képességeik mire terjednek ki, de ha nem védekeznek ellenük szervezetten akkor veszélyesek. Amúgy meg alkalmatlanok minden építő jellegű dologra.
A farmerek most nem látják el a piacot zöldséggel és máris hiány van, csak fehéreknek adnak el.
Amúgy azért elég sokan támogatják őt, nem kell elhinni azt hogy nem talál táptalajra a fehérgyűlölet. vagy tegyem be ahogy mandela énekli a dalt a fehérek megöléséről?