Tovább tart a titkolózás a Capitolium környékén megerősített biztonsági intézkedésekkel kapcsolatban. Michael Waltz floridai republikánus képviselő azt írja, hogy többszöri kérésre sem kapott érdemi választ arra, hogy mi szükség van a szigorú lezárásokra. Mint mondja, többször kérte azokat a hírszerzési tájékoztatókat, amelyeket folyamatosan idéznek, de soha nem mutatnak be!Csak én érzem úgy, hogy valami nem stimmel Joe Biden "elnökösködése" körül?
Közben állítólag további bombázásokat fontolgat...
---
"Fontolgatja a Joe Biden által vezetett Fehér Ház, hogy újabb katonai csapást hajtanak végre a szerdai, iraki Al-Aszad légibázist ért rakétatámadásra válaszul."
Újabb katonai csapást fontolgat Joe Biden
Fontolgatja a Joe Biden által vezetett Fehér Ház, hogy újabb katonai csapást hajtanak végre a szerdai, iraki Al-Aszad légibázist ért rakétatámadásra válaszul – írja a The Hill.www.portfolio.hu
..
Ezt írja: "Csak annyit kapok vissza, hogy 'nos, onlájn csevegéseket fogtunk'! De nincs különösebb fenyegetés - tudatában vagyok annak, amit láttam..., mint ahogy a Kongresszus bármely más tagja is, akikkel beszéltem. Az egész mégis több katonát igényel, mint Irakban és Afganisztánban együttvéve."
National Guard presence on Capitol Hill sparks bipartisan calls for answers
Rep. Michael Waltz (R-Fla.) is among several members of Congress demanding answers on increased security measures at the Capitol. What was supposed to be a temporary stay of National Guard troops and other reinforcements after January 6 seems to be more permanent.
www.oann.com