Hát ez nem a lemil, szóval itt nem lesz kedélyes évődés Zsuzsival, de becsülendő hogy állja az ellenséges közeget is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nagy bajba lehettek....na ha neked a neoCsernyenko jön be. .....
(Brezsnyev elvtárs is csak azért volt ott a tribünön a Vörös téren, mert a csinovnyikok nem merték megmondani hogy halott. Na Vologya is lassan olyan,
Én azért tényleg nagyon kíváncsi lennék, hogy hányan kapnak érte fizetést, hogy ide írjanak okosságokat... Mert ugye úgy már más lehet az ellenséges közegben a hősiesség, ha muszájból tolja az ember . Én régebben Bokiban szinte, Ulippoban teljesen biztos voltam, de azért vannak új versenyzők mindig. Olyan is volt akiről az volt a benyomásom hogy nem állam küldte, hanem hadiipari vállalat. Ettől függetlenül szerintem rájuk is szükség van.Hát ez nem a lemil, szóval itt nem lesz kedélyes évődés Zsuzsival, de becsülendő hogy állja az ellenséges közeget is.
Én azért tényleg nagyon kíváncsi lennék, hogy hányan kapnak érte fizetést, hogy ide írjanak okosságokat... Mert ugye úgy már más lehet az ellenséges közegben a hősiesség, ha muszájból tolja az ember . Én régebben Bokiban szinte, Ulippoban teljesen biztos voltam, de azért vannak új versenyzők mindig. Olyan is volt akiről az volt a benyomásom hogy nem állam küldte, hanem hadiipari vállalat. Ettől függetlenül szerintem rájuk is szükség van.
A valóság sokkal mulatságosabb. Rá kell jönni, hogy itt az égvilágon senkit sem fizetnek, és a fórumos társaság jelentős része ingyen és bérmentve nyalja-falja Vova összes PR-esek által megszült önfényező sajtóposztját. Eközben Biden minden megkérdőjelezhető mozdulatára úgy csap, mint gyöngytyúk a meleg takonyra, és rögtön szivárványszínű atomvillanást vizionál.Én azért tényleg nagyon kíváncsi lennék, hogy hányan kapnak érte fizetést, hogy ide írjanak okosságokat..
Csak erre telik, tudsz te jobbat is, fuss neki meg egyszer.
Félelmetes ez az ember és főleg a mögötte álló gépezet, hogy hagyják érvényesülni. Még le se telt az első 100 napja az ámokfutásának de már vérigsértette a fél földgolyó 1000 éves kisebb- nagyobb nemzetállamait. Most elkezdi cimkézgetni a vezetőiket.. Mi jön ezután LMBTQ demokrácia export B-52-ekről? Már ígyis egy újabb hidegháború küszöbén állunk. Aztán nehogy az legyen a vége, hogy USA vs mindenki más...lásd Római birodalom, Napóleon, vagy a 3. Birodalom végóráit. Az USA mára csak árnyéka régi önmagának. Durván gazdasági és diplomáciai deficites főleg most, hogy a gazdaságát és a nemzet államot megerősíteni szándékozó Trump összes intézkedését egy tolvonással eltörölte. Nehogy aztán elszabadult hajóágyúvá váljon. Jobb lenne ha Biden szeme most már az USA földjét vizsgálná, mert még egy-két ilyen bel- ill. külpolitikai húzás és amerikai hazafiak hosszúkések éjszakáját rendeznek a Fehér-házban...Nemzeti Gárda védelem ide vagy oda.
A többséggel kapcsolatban szerintem igazad van. Az ég világon senkit nem fizetnek, ebben azért kételkedem. Olyan szinten van aki hozza pro vagy kontra az info-kat, hogy az már már munka gyanús !A valóság sokkal mulatságosabb. Rá kell jönni, hogy itt az égvilágon senkit sem fizetnek, és a fórumos társaság jelentős része ingyen és bérmentve nyalja-falja Vova összes PR-esek által megszült önfényező sajtóposztját. Eközben Biden minden megkérdőjelezhető mozdulatára úgy csap, mint gyöngytyúk a meleg takonyra, és rögtön szivárványszínű atomvillanást vizionál.
Nézőpont kérdése. Van aki utánanéz a posztjaiban leírtaknak, van aki nem. Aki több időt fektet bele, forrásokat hoz, hosszasan érvel stb. az fizetett troll VAGY felkészült, tájékozott fickó. Aki nagypofájú módon, egymondatos világmegfejtésekkel operál, az shitpostoló troll VAGY szellemes fickó. Ez csak és kizárólag attól függ (legalábbis a fórumozók nagy részénél), hogy a delikvens egyet ért-e velünk, vagy sem.A többséggel kapcsolatban szerintem igazad van. Az ég világon senkit nem fizetnek, ebben azért kételkedem. Olyan szinten van aki hozza pro vagy kontra az info-kat, hogy az már már munka gyanús !
Igazad lehet !Nézőpont kérdése. Van aki utánanéz a posztjaiban leírtaknak, van aki nem. Aki több időt fektet bele, forrásokat hoz, hosszasan érvel stb. az fizetett troll VAGY felkészült, tájékozott fickó. Aki nagypofájú módon, egymondatos világmegfejtésekkel operál, az shitpostoló troll VAGY szellemes fickó. Ez csak és kizárólag attól függ (legalábbis a fórumozók nagy részénél), hogy a delikvens egyet ért-e velünk, vagy sem.
Nézőpont kérdése. Van aki utánanéz a posztjaiban leírtaknak, van aki nem. Aki több időt fektet bele, forrásokat hoz, hosszasan érvel stb. az fizetett troll VAGY felkészült, tájékozott fickó. Aki nagypofájú módon, egymondatos világmegfejtésekkel operál, az shitpostoló troll VAGY szellemes fickó. Ez csak és kizárólag attól függ (legalábbis a fórumozók nagy részénél), hogy a delikvens egyet ért-e velünk, vagy sem.
Csak ne sajnáld!Én már kezdem sajnálni....
Azért tőled többet vártam szellemileg, igaz nem vagy a fórumon 2010-től, de ahogy 2010-ben később is említettem, hogy én szeretem az orosz kultúrát, embereket, érdekel az orosz haditechnika, tudomány..stb. Másik dolog(szintén ismert régóta), hogy nekem nem jön be az angolszász politika, politikusok. Nem jön be az amerikai életforma, gondokodás, stílus...stb. Buta embernek tartom az átlag amerikait, akivel csak a hamburgerről és a hot dog-ról tudsz beszélni mint közös téma. Még lehetne sorolni. Ha trollokat vagy vélemény manipulátorokat akarsz keresni figyeld a regisztrációs dátumokat a fórumon. Mindig valamilyen konflktus- háború folyamán regisztrálnak. Lásd szíriai helyzet, ukrán helyzet, Hegyi-Karabah...stb.Én azért tényleg nagyon kíváncsi lennék, hogy hányan kapnak érte fizetést, hogy ide írjanak okosságokat... Mert ugye úgy már más lehet az ellenséges közegben a hősiesség, ha muszájból tolja az ember . Én régebben Bokiban szinte, Ulippoban teljesen biztos voltam, de azért vannak új versenyzők mindig. Olyan is volt akiről az volt a benyomásom hogy nem állam küldte, hanem hadiipari vállalat. Ettől függetlenül szerintem rájuk is szükség van.
Nincs olyan hogy buta ember az átlag amerikai. Ahogy egyáltalán nincs olyan hogy átlag amerikai. Értem amit írsz, benned nem is vagyok 100%-ban biztos, nem kell megsértődni, felőlem aztán csinálhatod ingyen is, de abban egyet értünk hogy jobban járnál ha pénzért csinálnád !Azért tőled többet vártam szellemileg, igaz nem vagy a fórumon 2010-től, de ahogy 2010-ben később is említettem, hogy én szeretem az orosz kultúrát, embereket, érdekel az orosz haditechnika, tudomány..stb. Másik dolog(szintén ismert régóta), hogy nekem nem jön be az angolszász politika, politikusok. Nem jön be az amerikai életforma, gondokodás, stílus...stb. Buta embernek tartom az átlag amerikait, akivel csak a hamburgerről és a hot dog-ról tudsz beszélni mint közös téma. Még lehetne sorolni. Ha trollokat vagy vélemény manipulátorokat akarsz keresni figyeld a regisztrációs dátumokat a fórumon. Mindig valamilyen konflktus- háború folyamán regisztrálnak. Lásd szíriai helyzet, ukrán helyzet, Hegyi-Karabah...stb.
Szponzor persze jól jönne , akkor nyithatnék kb 3 HTKA féle haditechnikai oldalt.
Dehogy sértődtem meg!Nincs olyan hogy buta ember az átlag amerikai. Ahogy egyáltalán nincs olyan hogy átlag amerikai. Értem amit írsz, benned nem is vagyok 100%-ban biztos, nem kell megsértődni, felőlem aztán csinálhatod ingyen is, de abban egyet értünk hogy jobban járnál ha pénzért csinálnád !
Igazából nekem teljesen mindegy, én a híreket elolvasom pro-kontra így is, úgy is, mindegy hogy fizetett, vagy lelkes propagandisták szállítják !
Ami nem meglepő, hanem természetes. A csak olvasó státuszból író/olvasó státuszba lépnek azok akik az adott témakör után az átlagnál jobban érdeklődnek.figyeld a regisztrációs dátumokat a fórumon. Mindig valamilyen konflktus- háború folyamán regisztrálnak
fene tudja... volt évfolyamtársam iylen 21. századi hippi, kő momentumos, és mindenféle közösségi oldalon képes naponta tucatnyi hozzászólásban anyázni amit ő vitának gondol.. és ezt tök ingyen csinálja, mégcsak nem is párttag vagy ilyesmi. úgyhogy el tudom képzelni hogy vannak emberek akik a propit meggyőződésből terítik akár ezen a fórumon is... afféle hasznos hülyék ahogy lenin a punk mondanáA többséggel kapcsolatban szerintem igazad van. Az ég világon senkit nem fizetnek, ebben azért kételkedem. Olyan szinten van aki hozza pro vagy kontra az info-kat, hogy az már már munka gyanús !
a fogyasztói társadalom sokunk szerint szar, de ettől még az átlag amerikai nem hülyébb mint az átlag magyar vagy dán vagy orosz vagy akármi... ez csak a szemellenzőButa embernek tartom az átlag amerikait
a fogyasztói társadalom sokunk szerint szar, de ettől még az átlag amerikai nem hülyébb mint az átlag magyar vagy dán vagy orosz vagy akármi... ez csak a szemellenző