Ne haragudj, de ez nagyon komolytalan volt most.Nem volt olyan esemény, ami az ellenkezőjére utalna. Vagy te tudsz ilyenről? Amire a republikánus politikusok is azt mondták, hogy csalás. És a bíróság is rámondta.
Csak én egyedül (de több komment-társ is), tucatnyi ilyen híradást osztottam meg korábban. Sajnos a bíróságok eljárásjogi érvekre hivatkozva végig elutasították a kereseteket, de ezek az ügyek érdemben szinte egyetlen esetben sem lettek kivizsgálva! Jelentős kérdésben meg pláne egyszer sem!
Tudod, más az eljárás jogi jogvita, s más az anyagi jogi!
..
Vagy ott van az ODNI-jelentés, amit szintén linkeltem. A "deep state" polipja valahogy elérte, hogy határidőben ne jöhessen ki a jelentés, ami alapján nemhogy meg lehetett volna tenni, hanem egyenesen – eleget téve a törvényeknek – kötelezően meg kellett volna tenni a szükséges lépéseket! Ráadásul, ami jelentés a napokban kiherélve kijött ("Putyin vót' megint, aki beavatkozott!"), az egészen mást tartalmazott, köszönő viszonyban sem volt azzal, mint amit a januári előzetes kivonat sejtetett!
..
Nagyon hosszan lehetne ezt sorolni, de kétlem, hogy ezeken komolyan elgondolkodnál. Donald Trump is egy ripacs, amikor játssza magát a szószéken, Okés, de akkor is korrekt választásokon kellett volna megmérettetnie! Már önmagában az, ahogy 2020. november 4-én hajnalban "betolták" Biden levélszavazatait, teljességgel unfair! Sérül a szavazatintegritás elve, hogy minden szavazat egyenlő, és egyenlő módon is kell kezelni!
..
Mindegy már, napestig lehetne újrakezdeni az egész kérdés taglalását, de a történet rég "túlszaladt" ezen... A lényeg, hogy Bident dicstelen módon ültették a fotelba, és szerintem dicstelen módon is fog véget érni... Erre már sokasodnak a jelek!