Biden 4 év mûlva indulni akar az ujraválasztâsèrt, Kamela Harrissal együtt. (reuters}
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
humor topicba kelleneBiden 4 év mûlva indulni akar az ujraválasztâsèrt, Kamela Harrissal együtt. (reuters}
Igen.Biden indul a "választáson" DE Harris lesz a bíróság által ki jelölt gyámja.Biden 4 év mûlva indulni akar az ujraválasztâsèrt, Kamela Harrissal együtt. (reuters}
Én meg nem szeretem mikor nagyképű nímandok azzal akarnak k_rva szellemesnek látszani, hogy le álértelmiségizik a másikat, mert az leírt három szót idegen nyelven.Szeretem amikor a pszeudo értelmiségi angol szavakat használ és rinyál mert néven van nevezve. ;-)
Ja, hogy a külpolitika és belpolitika közti különbség nincs meg? Vagy szerinted a politika csak arról szól, hogy ki dobálhat bombát?"checks and balances" vagy "obstructionism in the US government"
Aham.. oszt miben is akadályozta meg az a mindenki számára nyilvánvaló - hogy is fogalmazott a másik zseni rugódzó? megvan: sakkban tartják egymást - hogy az entellektüel ikon a Barack orrba-szájba háborúzzon mig a tökelütött miliárdosa meg egyet se indítson?
Azoszt világmegfejtés. A faék ehhez képest atomreaktor.De nem bonyolult ez kérem szépen, Barack alatt mindenki háborúzni akart a törvényhozásban, Trump alatt meg senki.
Ennyi. Problem solved.
Annyira nem volt ott senki aki ellene szavazzon, hogy még jelentős demokrata többséggel is alig ment át mind a szenátuson, mind a képviselőházon, hisz a repiknek a szenátusban 59/41-es arányig meg volt a lehetősége a filibusterre. A házban 178 rep volt 253 dem képviselő ellen.Az Obamacare-t is csak azért tudták elfogadni mert épp senki nem volt ott aki ellene szavazott volna. Egész pontosan sakkban tartotta volna.
Elképesztő, hogy pont te mondod valakire, hogy izgága.De csigalom és nyugavér kis izgága fórum társam, tőlem azt írsz amit akarsz, a lényegen az ugyebár nem változtat. ;-)
ugyan az mint a demokrata A. O. Cortez. epp eszu ember a nyilvanosag ele nem engedne. de mint lassuk, az amcsi politikaba az epp eszu ember eros hianyban van (ha talalni ott olyat egyaltalan).Igazi jellemóriás a csaj...
Szerintem meg nem esett le neki hogy megnyerte a valasztast, azt hiszi az meg csak most jon. Total demens.Biden 4 év mûlva indulni akar az ujraválasztâsèrt, Kamela Harrissal együtt. (reuters}
Elég gyengére sikerült Biden első sajtótájékoztatója. Mindent papírról olvasott, előre kiválasztott újságírók tehettek fel kérdéseket. Fox News és más újságírók nem kérdezhettek. Semmilyen kényes témát nem kérdezhettek-tehát sem Putyin, sem Oroszország. DE kijelentette , hogy 2024-ben ismét indulni akar az elnöki posztért.(82 éves lesz).
VK | VK
vk.com
Annak azért kicsit sok a 300wmMeglepett egy kicsit a kaliber hirtelen az jutott az eszembe,hogy hegyi vadászatra jársz vagy rendszeresen jársz őzbakra vadászni az Alföldre.
A téma részemről már lezárva, te pedig olvasgasd az elvbarátaidat "kedves" fórum társam.Azért nem mész be az érvelésbe, mert semmid nincs ami érvre kicsit is hasonlítana.
Buta vagy mint a föld, kiskancsó - csak ezt a nagy pofáddal akarod elrejteni mások elől, ráadásul elég gyengén.
Annak azért kicsit sok a 300wm
vissza lehetne olvasni annak idejen amikor o es gulliani bemondta azt a sok marhasagot mi ment itt a forumon.
@Avtomat es en majdnem meg lettunk lincselve amikor irtuk hogy ez mind hulyeseg. mert wazze a demokratak egy csalok, wazze a halott hugo chavezzal szovetkeznek (zombi hazaarulok jebote). a trampek meg milyen hitelesek, soha nem hazudnak es majd megtisztitsak a demokrata mocsart es a nagy csalast nyilvanosagra hozzak (egesz eleteben abban profital tramp hogy hazudik).
Addigra már nem fog erre emlékezni...Biden 4 év mûlva indulni akar az ujraválasztâsèrt, Kamela Harrissal együtt. (reuters}
Tudom, csak őzre sokallom. Igazi mindenest nem tudnék mondani, talán a 6,5x55, igaz én 308-t használok.Pedig jó páran használják mindenes vadászfegyvernek ezt a kalibert.
Tudom, csak őzre sokallom. Igazi mindenest nem tudnék mondani, talán a 6,5x55, igaz én 308-t használok.
nem csak netto hüyeséget okoskodtatok össze (harminc éve foglalkozom kutyákkal, kiképzéssel bezárólag)