Melyik támadókkal?Ha jól tudom az ügyészsek is közös nevezőn voltak a támadókkal egy bizonyos szempontból.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Melyik támadókkal?Ha jól tudom az ügyészsek is közös nevezőn voltak a támadókkal egy bizonyos szempontból.
Nana, azok a feherek Rosenbaum es Huber nevre hallgattak, mig a tulelo meglott Grosskreutz nevre...
Ez minden birosagon igy van, egesz Amerikaban.Közben a nő, aki hazudott a kongresszus előtt a Kavanaugh meghallgatáson, szabadon rohangál. Vádat se emeltek ellene.
Arra celoztam, hogy a legtobb ilyen balos amerikai civiljogi mozgalom hagyomanyosan tele van ateista zsidokkal, hasonloan a magyarorszagi, Tanacskoztarsasag kornyeken megalapozott bolsevik-komcsi mozgalmakkal (ld meg: nagyfulu-nagyorru Apro-csalad); ok legalabb akkora cirkuszt tudnak csinalni, mintha feketek lennenek az aldozatok.A zsidó akkor nem fehér? Igaz a stormfront* és egyes zsidók maguk szerint (mikor nekik ez kedvezőbb) nem azok.
A Huber csávó pofára több mint esélyes, hogy "az" volt, a Rosenbaum meg a neve miatt esélyes, bár meg nem mondanám róla a képről. A "Rittenhouse-túlélő" Grosskreutz meg inkább német-amerikai eredetű lehet. Bár a stormfront szerint biztosan ő is judeobolsevik.
*ez egy erősen hárombetűs tevékenység gyanús "neonáci" message board, csak jelképesen használom ezt a nevet az ilyenekre
Csak a kommentek miatt!
Felmentették a tinédzsert, aki lelőtt két demonstrálót egy BLM-tüntetésen
Az eset idején még csak 17 éves Kyle Rittenhouse önvédelemre hivatkozott.hvg.hu
Trump meg elmehet a picsába, amiért még tavaly kitáncolt mögüle.
most azt hogy feher, azt tegyuk felre
Az ügy egyik szereplője se volt százas.most azt hogy feher, azt tegyuk felre
de 100% biztos vagyok benne hogy majd hallunk meg rola...ez a gyerek nem 100% normalis.
figyeltem a biroskodast.
egy ket hettel az eset elott a lany tesoja osszeveszet vkivel, kiabaltak egymassal, ez meg haturol megtamadta a masik csajt es elkezdte verni.
utana van egy video rolla, ahol meseli hogy valami niggakat agyon lonne siman, mert latta hogy mennek ki vmi boltbol v gyogyszertarbol es azt gondolta rola hogy biztos kiraboltak (meg a tuntetesek elott volt ez). a biro ezeket a dolgokat betiltotta hogy emlegessek mert szerinte nincs kozuk az ugyhoz.
en gondoltam hogy elengedik, de a puska miatt, 17evesnek nem volna szabad viselnie, eliutelik, de a biro elutasitotta azt is, ami szerintem totalis nonsensz.
igen.Az ügy egyik szereplője se volt százas.
Az ügy egyik szereplője se volt százas.
Csak az amerikai átlag. Semmi extra.igen.
akikre lott azok mind bortontotelekek.
fasza kis tarsasag jott ossze az este.
Egyszercsak megjelenik a metrón Beat Takeshi...azután lesz jajveszék, meg az fogaknak csikorgatása...Fekete tinik agyabugyálnak ázsiaiakat a metrón
Úgy látom ennek az ifjú Kyle fiúnak helyén volt az esze, csak azokra lőtt a helyi törvények szerint teljesen jogosan, akik rátámadtak. Respect!