K
kamm
Guest
Oh, f* that, soha nem ennek meg annyi pulykat!Hány kilós pulykát sütsz, inkább azt mondd meg!![]()

Ez az amugy szamomra az egyik legerthetetlenebb makacs hagyomanya az amugy sem keves civilizalatlan szokassal biro amerikai konyhanak, a qrva pulykajuk.

Azert persze lesz pulyka: egy egesz (hatalmas) pulykamellet hosszaban (a csont menten) kettevagattam az olasz hentesemnel tegnap, most megy be a smokerbe, fustolom szerintem egy jo 3 orat. Utana felora-haromnegyed ora roasting a sutoben es kesz.
Az utobbi alatt csinalok melle krumplipuret bacondarabokkal, meg a smokerben felfogott zsirbol, sutoben lesult maradekbol meg egyeb adalekokbol stb csinalok gravyt (ontetet), es annyi.
(Mivel egy kukkot nem hallottam az ex felol, ahogy az elmult ket hetet kompletto a Covidra valo hivatkozassal, ugy a mai napot is szabotalja. Az ugyvedjenek kar is emailezni, a torpe feminaci 20+ eves valoperes ugyvedi multtal kifejezetten gyulol, miota amatorkent rendszeresen lealaztam a targyaloteremben, majd kiszoritottam az osszes ortodox mafiatarsat az eljarasbol es azota is folyamatosan provokalom es kigunyolom a benazasait a beadvanyaimban, beleugrasztom hulyesegekbe az uj biro elott, amivel beeg stb.

Én egy egyház által szervezetten vettem részt, amit a külföldieknek rendeztek. Volt bazi nagy pulyka, alkohol nem, mert ott 21 elvileg tilos stb.
Az en gyulekezetem (RC) is rendez ilyesmit, az is szokas, mert az is "csalad" a felfogasban. Oda altalaban azok mennek, akik egyedul vannak (idosek stb), meg ujonnan erkezettek plusz a nagyon vallasos reteg (akik nem csak vasarnap jarnak, mint mi.)