Közben egy kis érdekesség felajánlották hazánknak is a rubel forint elszámolást!!
http://privatbankar.hu/makro/meglepo-ajanlattal-rukkoltak-elo-az-oroszok-300170
Hoppácska.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Közben egy kis érdekesség felajánlották hazánknak is a rubel forint elszámolást!!
http://privatbankar.hu/makro/meglepo-ajanlattal-rukkoltak-elo-az-oroszok-300170
Olvastam én is. Kíváncsi leszek, hogy a Trump - éra hogy fogja lereagálni, ha elkezdenének az államok a dollárt kihagyva sorra egymással kereskedni.
Bár szerintem az erre adott reakció lehet, hogy rezsimfüggetlen.
Megelőztél,én is ezt akartam az előbb be linlkelni,de így már tárgytalan)Azt irja a 888 forditasaban a
" REUTERS
Kedden, a választás napján lekerült Donald Trump honlapjáról több nagy vitát kiváltó javaslata, mint például a muzulmán bevándorlás szándékolt tilalma. De egyáltalában nem visszavonásról van szó, hanem technika malőrről és ezek már tegnap este 19:30-kor visszakerültek oda.
"
Egy hete meg összemostad a klánt ahogy írtad Dumb-al.Mielőtt még nagyon elharapózna ez a majmozás meg dzseniferezés nem árt tisztázni, hogy Trump nem kér az ilyesmiből és épp most határolódott el a fajgyűlölő Ku Klux Klan ünneplésétől.
"Undorodunk, és a lehető leghatározottabban elítéljük ezt a szélsőséges ideológiát és a hozzá kapcsolódó akciókat" – olvasható abban a közleményben, amelyet Robin Hayes, az észak-karolinai republikánusok elnöke tett közzé közleményében. Hayes hangsúlyozta: "Ezek a cselekedetek és átgondolt akciók fikarcnyit sem tükrözik a mi nagyszerű országunkat, és szemben állnak azokkal az erőfeszítésekkel, amelyekkel ismét naggyá tesszük Amerikát. Mr. Trump és munkatársai változatlanul elhatárolódnak ezektől a csoportoktól és egyénektől, s a leghatározottabban elítélik gyűlöletkeltő üzeneteiket”
http://24.hu/kulfold/2016/11/12/donald-trump-nem-ker-a-ku-klux-klan-unneplesebol/
Szóval a majmozók még ne siessék el annyira az ünneplést...
Ha ilyen aktivistáid vannak már nem is kell lejárató kampány
It most nem Ulippo a lényeg. Orra alá dörgöltétak amit akartatok. OKEgy hete meg összemostad a klánt ahogy írtad Dumb-al.
A majmozàs pedig a viselkedèsnek szólt szerintem, ami valóban erősen emlèkeztetett a filmklasszikus egyes jeleneteire. Sajnos bebizonyosodott, hogy a gyakran magasztalt amerikai nèpnek bőven akad mit tanulnia a kulturàról.
It most nem Ulippo a lényeg. Orra alá dörgöltétak amit akartatok. OK
De szerintem ennyi legyen elég, bármennyire is édes a "bosszú".
Azért fura, hogy te raksz be ilyen cikket amikor nem egész két hete még betetted ide a trumpos KKK mémeket és karikatúrákat.
Elég sok négerrel találkoztam életem során és ha valaki azt mondja, hogy egyformák vagy egyenlőek vagyunk annak valami befolyásolja a tisztánlátását. Lehet, hogy ez a PC vagy a TV-s agymosás, nem tudom de rám nincs hatással. Saját elméletem szerint az nem lehetséges, hogy évezredek evolúciós fejlődése ellenére a leggyorsabbak leszármazottai (afrikai négerek akik el tudtak futni a vadak elől) és a legokosabbak leszármazottai (európai fehérek akiknek a környezetünkben található tárgyak és technológia 90%-át köszönhetjük) ugyanolyan szinten lennénk.
Egy alapvetően egyre butább társadalmat kezelnek kvázi felnőttként, miközben pontosan azok tartják gyerekszinten, akik a hibás téziseket gyártják neki. De mivel jogilag felnőttről van szó, a felelősség már az övé, de ezt meg nem érti... Bármilyen berendezkedést is veszünk alapul, mindegyikhez kell a buta többség
Általánosságban nézve szerintem is kb. így van. Személyekre lebontva már nem feltétlenül. Mert nyilván a négerek között is lehetnek és vannak is olyanok, aki bőven felérnek a szintre. Csak az átlag, ugye... Meg hát, sokat számít az is, honnan indul valaki. Ha egy primitív közegből (különös tekintettel a családjára), akkor jó eséllyel cseszheti, még, ha neki az adottságai meg is lennének ahhoz, hogy többre vigye.
Ezt en valamennyire maskepp latom. Afrikanak nem az a baja, hogy alapvetoen kevesbe okosak ott az emberek. Ez igaz, de lenyegtelen.
Az a baja, hogy keves a kiemelkedoen okos ember (es a rendelkezesukre allo forrasok).
Europa sem azert tart ott, ahol tart, mert olyan zsenialis nepek lakjak. Lenyegi kulonbseg nincs az atlagpolgarok kozt ("Kovacs nBeki" meg "Kovacs Joska" pont ugyanannyira irrelevans a fejlettseg szempontjabol).
Europa azert tart ott, mert jelentosebb aranyban termel ki kiemelkedoen okos embereket (mind genetikai, mind kulturalis szinten), valamint felismerte annak jelentoseget (ezaltal tamogatja) a tudomanyos-technologiai attoreseket, oktatast, stb.