Nem nagyon lesz drágulás, csak itt ott olyan 3X az együttható?!Ja, az első 3 műtrágya, ha valaki nem tudja értelmezni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem nagyon lesz drágulás, csak itt ott olyan 3X az együttható?!Ja, az első 3 műtrágya, ha valaki nem tudja értelmezni.
Na,ezt is megértük az egyesült államok elnöke azt mondja,hogy úgy néz ki,gondok lesznek az élelmiszer ellátással,mert a szankciók őket is sújtják.
Erre hagyok időt,hogy az usában nem lesz mitenni,az elnök szerint....
Az Oroszok kamazokkal osztják a kenyeret az utcán.
Kicsit le kék csüccsenni,és átgondolni odaát a kölpolt,meg a realitásokat,pöppet visszacsippantani az arcból,tengők,f35-ök helyett kajára költeni,meg kéglire a rászorulóknak.
Ez kemény landolás lesz babák.
R.I.P.Ilyen névvel azért nehéz lesz elengedni! (Brit Columbia)
/És nem is fogják szerintem, a Columbia név ugyanis egy nagyon ősi szabadkőműves frakcióra utal,
nem véletlenül irányítják az Egyesült Államokat pedig a District of Columbiából./
..
lásd:
JORDAN MAXWELL - Matrix Of Power, 2000.
(68. oldal teteje és 98. oldal)
https://archive.org/details/pdfy-o2EjgNgqR4rpliEp/mode/2up
..
+ mégbővebben, akit érdekel:
..
Más kérdés, hogy Vancouver elkínaiasodását egyre nehezebb lesz feltartóztatni. Bár úgy hírlik oda jórészt hong-kongi kínaiak áramlottak,
meg akiket a kommunista vezetés elhajtott. 2016-os adat, majdnem harmada kínai már! Plusz az "európai kanadaiak" már akkor kisebbségbe kerültek.
..
https://en.wikipedia.org/wiki/Vancouver
Exkluzív interjú Vizi Csabával, a Kanadai Freedom Convoy mozgalom tagjával.Alpár beszámolója alapján Vizi Csabát is letartóztatták...
Mekkora köcsögök! Akarom mondani transzvomenek.Kínos pillanat, amikor az FBI kiberfőnöke beismeri, hogy nem tudja, mit tett az ügynökség Hunter Biden lefoglalt laptopjával - miközben a floridai republikánus Matt Gaetz előveszi a merevlemez egy másolt példányát, és elismerteti bizonyítékként a Kongresszusban
elvitte a cica a laptopotGaetz presses FBI cyber official on whereabouts of Hunter Biden laptop
On the same day, Gaetz introduced a resolution aimed at stripping the security clearances of 51 intelligence experts who branded the laptop a 'Russian disinformation' effort in a 2020 letter.www.dailymail.co.uk
Lucy előember, Csikágó bűnpártoló polgármestere defund the police, közbeb 60 rendőrt rendelt maga mellé.a michigan mílicia nagyot dobbantott volna
Prosecutors rest their case in Gov. Whitmer kidnap trial
Prosecutors in Michigan have rested their case against four men charged with planning to kidnap Gov. Gretchen Whitmer before the 2020 national election.apnews.com
Az a "nő" egy igazi beltenyészet eredményének néz ki. Nem is mondanám csúnyának, hanem inkább genetikai hibásnak.Lucy előember, Csikágó bűnpártoló polgármestere defund the police, közbeb 60 rendőrt rendelt maga mellé.
Mayor Lightfoot Assigned 70 Chicago Cops to Personal Security Detail Created in 2020 | Libertarian Hub
Meanwhile, Chicago mayor has pushed defunding police departmentlibertarianhub.com
Látszik életedben nem adtál elő még egy verset sem. Én volt, hogy hónapokig oktattam, meg előadást tartottam és kellett ilyen szamárvezető is. (A szinházban szerintem minek kell a súgó??) Amúgy az amerikai elnökök beszédé amúgy is rávetítik legtöbbször mint a HUD-ra a szöveget, vagy legalábbis annak az eszenciáját..Biden flashcardjai, az egyik sajtótájékoztatójáról. Csak hogy el ne felejtse a leckét:
Puskázásért nem küldi ki a tanító néni?Biden flashcardjai, az egyik sajtótájékoztatójáról. Csak hogy el ne felejtse a leckét:
Ez egy kérdezz-felelek előre megírt szövege.Látszik életedben nem adtál elő még egy verset sem. Én volt, hogy hónapokig oktattam, meg előadást tartottam és kellett ilyen szamárvezető is. (A szinházban szerintem minek kell a súgó??) Amúgy az amerikai elnökök beszédé amúgy is rávetítik legtöbbször mint a HUD-ra a szöveget, vagy legalábbis annak az eszenciáját..
Hunter BidenMég a végén ki ne derüljön, hogy a Biden-klán Kína által fogott társaság...
Anti-CCP Group Tied to Miles Guo Dropping Bombs: Hunter Biden Sex Tapes And Other Evidence Of The CCP’s Infiltration of the U.S…
The Anti-CCP Group Tied to Miles Guo have opened up the faucet and are slow-dripping bombshells proving the extent of Chinese infiltrations and how they've compromised the U.S. political system. The evidence is damning and puts the Bidens in a bad position giving the impression that they are...centipedenation.com
Most ezzel basztatják?Hunter Biden
FLASHBACK EXCLUSIVE: Hunter Biden's "RUSSIAN BLACKMAIL PHOTOS" Revealed - Hunter with Russians at Hollywood Orgy REVISITED | The Gateway Pundit | by Joe Hoft
(This article was first posted on October 27, 2020) For years we heard the left claim Russia was holding blackmail information on Donald Trump.www.thegatewaypundit.comМинобороны опубликовало переписку сына Байдена о биолабораториях на Украине
Министерство обороны опубликовало переписку сына президента США Хантера Байдена с сотрудниками управления Пентагона по снижению угрозы и его подрядчиками по... РИА Новости, 31.03.2022ria.ru
Biden: A benzin drágulásának Putyin az oka
Látja, hogy mennyire fáj az amerikaiaknak a benzin magas ára, az év elejei gallononkénti 3,30 dollárhoz képest már 4,20 dollárt kell fizetni a kutaknál, kezdte csütörtök esti sajtótájékoztatóját az amerikai elnök.
- magyarázta a helyzetet Joe Biden. Hogy elejét vegyék a további áremelkedésnek, példátlan intézkedést jelentett be: felszabadítja a stratégiai kőolajtartalék egy részét. A tervek szerint napi egymillió hordót a következő félévben.
Biden: A benzin drágulásának Putyin az oka
Látja, hogy mennyire fáj az amerikaiaknak a benzin magas ára, az év elejei gallononkénti 3,30 dollárhoz képest már 4,20 dollárt kell fizetni a kutaknál, kezdte csütörtök esti sajtótájékoztatóját ...www.vadhajtasok.hu