Gondolom anno amikor a szocik 14 000 ft/nyugger áron megvették a szavazást őket is ilyen lelkesen köpködted. Ja nem, mert tőlük kapod a fizud.
Soha nem így fogtam fel ezeket, amikor adták a 14.000 -et az időseknek, annak is örültem, szükség volt arra is.
Nyilván a politikai erők valószínű ennyit látnak bele, hogy meg kell venni a szavazatot, és kb. nekik egy szükséges rossz, egy kiadási oldal.
Én meg úgy nézem, hogy 100% ban tisztességes politikust, amely önzetlen, és csak és kizárólag az országáért él, szerintem még nem nálunk, de sehol máshol a világon sem látott senki.
Ettől függetlenül, szükség van rájuk, mert ez is olyan mint a foci, mindenki ért hozzá elméletben, de azért csak kellenek olyan emberek, akik elvezetik az országokat. Gyarlók lesznek, maguk felé fog húzni a kezük, nyerni fognak a cimborák mindenféle tendereket, családtagok - barátok lesznek kulcs pozíciókban, ha a focit szereted, meg a kisvasutat, akkor stadionból és kisvasútból lesz sok, ha a belvárosi lakást, akkor ingatlanpanamából, meg nokiás dobozból.
Független ez attól, hogy ki jobb, vagy ki baloldali.
Ami engem érdekel, az az, hogy melyik társadalmi osztálynak, rétegnek próbálnak jót tenni, osztanak vissza többet.
Ha úgy tetszik, élni és élni hagyni.
Nos nekem mostanra kristály tisztán látszik, hogy a bal-liberális oldal nem csak nálunk, de úgy kb. egész EU-ban azt tűzte a zászlajára, hogy az elesetteket(legyen az import migráns, vagy hazai halmozottan hátrányos helyzetű) támogassa, nekik teremtsen olyan környezetet, hogy sokasodjanak.
A jobboldal meg inkább ezt a folyamatot szeretné mérsékelni, és inkább pl. a rendvédelemben dolgozókat/látható módon egyáltalán adózó, értékteremtő zömében ha tetszik, bár nem nagyon szeretem ezt a kifejezést, most jobbat ide nem tudok: őslakos népességet szeretné helyzetbe hozni.
Mivel nem vagyok szent én sem, magam és a családom felé hajlik a kezem, mikor azt látom, hogy én és a hozzám hasonlók jobban helyzetbe vannak hozva, és a mi társadalmi rétegünkben pl. potyogni kezdtek a a 2. vagy 3. gyerekek, meg jobb az életszínvonal, a másik oldal meg nem kap a 8. gyerek után is alanyi jogon ALAPJÖVEDELMET(liberális agybaj!!!), viszont 3. után kapja a három csapást, akkor azt gondolom ez a jó, de legalább is JOBB irány.