Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez még az a vonat, amit feb 4.-én posztoltam, hogy kisiklott és begyúlt? Akkor is írták, hogy valami veszélyes anyagot szállított. Lehet tudni mi az és milyen hatásai lehetnek ott helyben vagy nagy távolságot megtéve így, hogy a légkörbe jut?
"Immediate coverage of the Norfolk Southern train derailment focused on an urgent threat — five leaking cars of vinyl chloride, a cancer-causing, explosive chemical ingredient used to make hard plastic such as PVC pipe.Ez még az a vonat, amit feb 4.-én posztoltam, hogy kisiklott és begyúlt? Akkor is írták, hogy valami veszélyes anyagot szállított. Lehet tudni mi az és milyen hatásai lehetnek ott helyben vagy nagy távolságot megtéve így, hogy a légkörbe jut?
Akkor Musk Irán jelöltje?Oroszok Az Igazság Oldalán
ezt valahogy már régóta éreztem: Az Iszlám Forradalmi Gárda volt hírszerzési vezetője, Taib ma azt mondta, hogy ha Trump nem nevezi magát a 2024-es választásokon, Elon Musk lesz a republikánus jelölt.t.me
Már korábban jeleztem, hogy Muskot elkezdték felépíteni, új messiás/self made man stílusban... Iránban is feltűnt a tendencia.
Obamaki sem tudta előszedni a születési bizonyítványát, mégis odatették. Mondjuk arra jó volt, amire nekik kellett, hogy a 2008-as válság után minden ugyanúgy mehessen tovább.Nem született amerikai, az alkotmány szerint nem lehet elnök.
Obamaki sem tudta előszedni a születési bizonyítványát, mégis odatették. Mondjuk arra jó volt, amire nekik kellett, hogy a 2008-as válság után minden ugyanúgy mehessen tovább.
van az a fránya kettős mérce..., Schwarzenegger pont jó példa erre, Ausztriában sincs kettős állampolgárságra lehetőség, kivéve persze a Terminátort, neki lehet!Musk esete azért más, nála egyértelmű, hogy nem amerikai állampolgárként született. Ahogy mondjuk Schwarzenegger sem.
Ez a 2. vonatbaleset már birizgálja a fantáziám. Ha komplotista lennék ötleteim is lennének
Funny.Erre már nem lehet ráfogni, hogy véletlen.
Kínai léggömbök, majd tömeges vonatszerencsétlenségek és mindig vegyi árut szállító vonattal...
És még van 5 nap Putyin beszédéig...
Mi ebben olyan funny? Pont te és alteregoid fosták olyankor tele a topikot, hogy "ezzel Oroszországnak vége", most is ugyanolyan habzó szájjal üvöltsed, hogy ezzel az USA-nka vége.Funny.
Amikor az RU szerte történő ipari balesetekről volt szó, akkor az volt a narratíva, hogy
áááá ez atlantistafasság. Amúgy is vannak balesetek, csak most mindenki megosztja, de egyébként semmi látnivaló...
Nincs alteregóm b+. Hagyjál már ezzel a hülyeséggel.Mi ebben olyan funny? Pont te és alteregoid fosták olyankor tele a topikot, hogy "ezzel Oroszországnak vége", most is ugyanolyan habzó szájjal üvöltsed, hogy ezzel az USA-nka vége.