Szerintem nem fogja elvállalni. Biztos van példa arra is, h újságíróból jó politikus lett, de sztem az ellenkezőjére több. Pálffy István, Kálmán Olga...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem nem fogja elvállalni. Biztos van példa arra is, h újságíróból jó politikus lett, de sztem az ellenkezőjére több. Pálffy István, Kálmán Olga...
Persze, hulye lenne.Szerintem nem fogja elvállalni. Biztos van példa arra is, h újságíróból jó politikus lett, de sztem az ellenkezőjére több. Pálffy István, Kálmán Olga...
Ha van esze nem vállalja el. Egészen más dolog kritizálni a rendszert és megint teljesen más azt irányítani.Szerintem nem fogja elvállalni. Biztos van példa arra is, h újságíróból jó politikus lett, de sztem az ellenkezőjére több. Pálffy István, Kálmán Olga...
"...One of our biggest problems is that Western politicians are basically sociopaths interested only in power, money, and having a great career. Context-free discussions of the war still dominate the mainstream media..."
A legtipikusabb jellemzője minden birodalom végóráinak.One of our biggest problems is that Western politicians are basically sociopaths interested only in power, money, and having a great career.
Rendesen el van baszva az a világ, ahol Kid Rock konzervatívnak számít.
Ezek nem konzervatívok, Trump sem. Egyszerűen belemászott az életükbe a baloldali progresszió, ami mindent felforgat, mindent felülről szabályoz és ezzel a tökük tele van.Rendesen el van baszva az a világ, ahol Kid Rock konzervatívnak számít.
Biden maga mondta hogy Obama tanácsadó. Amúgy hogy ki irányít azt nem tudjuk de hogy nem Biden az biztos.Trump: Orbán felhívta Obamát, hogy mondjon le és adja át a hatalmat nekem, aki biztonságban tartotta a világot...
Trump: Orbán felszólította Obamát, hogy mondjon le, és adja át a hatalmat nekem, aki biztonságban tartotta a világot
Arról is beszélt, hogy Orbánt azért nem szeretik az európai vezetők, mert nem engedett be senkit az országba, ezért itt nincs bűnözés.telex.hu
Lehet Biden kicsit szenilis, de ez csávó sem százas! Visszatérően azt arról beszél, hogy ő Obamával áll politikai versenyben, pedig Obama már rég nem lehet többet elnök...
Az az elképzelés, hogy Trump egy sokkal jobban megosztó személyiség: a nem elkötelezett republikánus szavazókon kívül kevesen szavaznak rá. Amerikában az ún. függetlenek (párthoz erősen nem kötődő) szavazókat is meg kell nyerni a győzelemhez, nem elég csak a saját tábor mint Magyarországon. Egyes mérések szerint a republikánus szavazók 10-15%-a sem hajlandó Trumpra szavazni ha ő lesz a jelölt, szóval még a saját tábor sincs meg teljesen neki.Demokratáknál nem is értem, hogy mi az elképzelés Bidennel.
Simán lehet, hogy ott "fent" Trump is megfelel, főleg, hogy a nagy társadalommérnökösködés/progresszivitás ezen a szinten/sebességén jelenleg már nekik sem megfelelő.
Trumpot meg ki irányítja? Ő magától ilyen hülye vagy Steve Bannon, vagy esetleg Kim Dszung Un súg neki?Biden maga mondta hogy Obama tanácsadó. Amúgy hogy ki irányít azt nem tudjuk de hogy nem Biden az biztos.
Trumpot a saját titkosszolgálata puccsolta meg, a Pentagon meg a képébe hazudott és megtagadta a Szíriai kivonulást.Trumpot meg ki irányítja? Ő magától ilyen hülye vagy Steve Bannon, vagy esetleg Kim Dszung Un súg neki?
Trump maga mondta hogy jobban hisz Putyinnak, mint a saját titkos szolgálatának! Ezt még Putyin sem bírta ki röhögés nélkül...
Egy ilyen vezető kell ám az USA-nák és világnak!