Megnéztem. Basszus, ez tényleg hihetetlen, hogy milyen állat volt a zsaru...
És megúszta, még vissza is vette a rendőrség.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Megnéztem. Basszus, ez tényleg hihetetlen, hogy milyen állat volt a zsaru...
Elképesztő b+ ...
Kizárták Trumpot az elnöki előválasztásról - Mandiner
Egyszerűen törölték a szavazólapról a demokrata párti Coloradóban.mandiner.hu
Már a látszatra sem adnak. A demokratikus kRATák érzik a vesztüket.Elképesztő b+ ...
Meg. Ezt azért ennyire nyíltan még nem csinálnák. De kb. igazad is van, sok újdonsággal nem szolgálhatnak.Meglepődtél?
Most kéne behívni Nyomásembert egy élő interjúra, és feltenni neki pár kérdést.Elképesztő b+ ...
Szijjártó Péter: "Colorado állam Legfelsőbb Bírósága diszkvalifikálta Donald Trumpot az elnökválasztási küzdelemből"Most kéne behívni Nyomásembert egy élő interjúra, és feltenni neki pár kérdést.
Pl erről. Az uránvásárlásaikról, stb.
Sztem nem. Látszik, h nem spontán beszél, hanem betanulta a szöveget. Ehhez a közönséghez így kell beszélni a spin doctoraik szerint.
Igaz ez? Már Mexikóból is Afrikaiak özönlenek? Belátható időn belül a ZUSA is be fog rágni rájuk. Nem is baj aki szelet vet az vihart arat... Csak eujropanak akarták most nekik is van
Ez ok de az én értelmezésem szerint jelenlegi afrikaiak vannak ott a határon nem pedig a rabszolgák leszármazottjai. Lehet én értem félreDél-Amerikába 10* annyi rabszolgát hurcoltak be, mint USA-ba...
De mivel nem jóléti államok így nincs pénz a hergelésükre/jóemberkedésre.
Ez ok de az én értelmezésem szerint jelenlegi afrikaiak vannak ott a határon nem pedig a rabszolgák leszármazottjai. Lehet én értem félre
Asszem 2 hónap eltávot kapott.Mi van @acorn-l...szabin van?.....durranjon vissza ide de izibe!!!!