[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 071
88 031
113
Most kéne behívni Nyomásembert egy élő interjúra, és feltenni neki pár kérdést.
Pl erről. Az uránvásárlásaikról, stb.
Szijjártó Péter: "Colorado állam Legfelsőbb Bírósága diszkvalifikálta Donald Trumpot az elnökválasztási küzdelemből"
Játsszunk el a gondolattal: ha valami hasonló történne egy patrióta kormány által vezetett közép-európai országban…
„Hány perc kellene az Európai Parlamentben a demokrácia halálának kikiáltásához, hány perc múlva adna ki elítélő közleményt az amerikai külügyminisztérium, hány perc múlva fagyasztaná be még inkább az Európai Bizottság az oda nem adott uniós forrásokat, s hány perc kellene ahhoz, hogy a globális liberális médiahálózat minden felületén szerkesztőségi cikkekben hirdessék a jogállamiság megsemmisülését???
S mi van most? Csend. De nem az advent miatt….”

Egy komment:
Schiffer András:
"Most kéne berendelni az amerikai nagykövetet és kifejezni Magyarország mélységes aggodalmát az amerikai demokrácia állapotát illetően."
 
T

Törölt tag 1711

Guest

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
26 562
93 933
113
Itt vkit leszednek a pályáról

580 milliárd forintnyi büntetést kapott egy amerikai motorgyártó, mert átverte a környezetvédelmi teszteket


A Cummins neve nem túl ismert, de egy óriási cégről van szó, 73 ezer alkalmazottal, évi 28 milliárd dolláros forgalommal. A büntetés nagyjából a cég 2022-es éves nyereségének háromnegyedét teszi ki. A Cummins gyártja többek között az Amerikában nagyon népszerű Dodge Ram pickupok motorjait, de buszokhoz, és páncélozott harci járművekhez is szállít be motorokat.
 
T

Törölt tag 1711

Guest
Ez ok de az én értelmezésem szerint jelenlegi afrikaiak vannak ott a határon nem pedig a rabszolgák leszármazottjai. Lehet én értem félre

Volt is róla dokumentumfilm youtube-on, hogyan kerülnek Afrikából Kolumbiába (egyetlen hely Amerikában ahova vízum nélkül beutazhatnak), majd utaznak fel, de "valamiért" eltűnt.
Viszont az ő számuk elhanyagolható a kontinens belső vándorlásához képest.