Az elejét elolvastam.Konkretan jo dolgokat feszeget, csak szerintem szarul.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az elejét elolvastam.Konkretan jo dolgokat feszeget, csak szerintem szarul.
Ez az egyik csontvaz/onkontroll nelkuli idea ami maradt belole.
Bocsánat, de Deák Ferenc (a haza bölcse) liberalizmusa miért lenne kárhozattandó?
.
Ez az egyik csontvaz/onkontroll nelkuli idea ami maradt belole.
Bocsánat, de Deák Ferenc (a haza bölcse) liberalizmusa miért lenne kárhozattandó?
Szerintem a valos elettol elrugaszkodott ideologiakat hanyagolni kellene es nem pedig vedeni. Eddig mindig csak a baj volt a gyakorlati megvalositasukkal.
(Ki fogunk kapni ha szetoffoljuk a topikot. )
Igazad van. Mondjuk, a katolicizmus..... off.
Ha szabadna definiálni is akkor én az eddigi kommentjeid alapján nem annyira liberálisnak, inkább fasisztoid anarchistának neveznélek.Pont az ellentet miatt erzem helyesnek a megkulonboztetest a liberalisoktol.
Az ugyanis nem liberalis mentalitas, hogy a kulonbozo velemennyel birokat automatikusan lenacizzak, leantiszemitazzak, lerasszistazzak vagy epp kiallnak a szabad velemenynyilvanitas buntethetosege mellett.
Le lehet/szabad lehulyezni a masikat (ha hulyeseget mond), de akkor erveljenek, ne erzelmi/karaktergyilkos hurokat pengessenek.
Az elektronikailag és számítógép-technológiában elmaradott, a szankcióktól KO-zott és éppen összedőlni készülő Oroszország meghackelte az elektronikai csúcsot képviselő, a számítógépet és a mikroelektronikát feltaláló, a Szilícium-völgy csodáját magáénak mondó USA kormányzati számítógépes rendszerét?!! Nem nevetséges ez egy kicsit?!! Mert szerintem nagyon az.... még elhinni is az!!"Oroszország egy teljes spektrumú kiber szereplő ami komoly fenyegetést jelent az USA kormányára, katonaságára és diplomáciájára."
"Többarcú kampányt folytatott Oroszország amiben volt klasszikus propaganda, dezinformáció és álhírek is."
"Ezek a tevékenységek jelenleg is zajlanak."
Kifejtenéd mi indokolja és magyarázza a visszahívást, mert katonailag, vagy politikai érdekérvényesítés eszközeként ott lévő hordozók hazarendelése , váltás nélkül marhaság.
Ez rendben. De ettől pl. miért lesz Deák hiteltelen? A tézis - antitézis pedig másra vonatkozik...Kossuth- Széchenyi- Deák.
Tudod, tézis, antitézis, szintézis és már eszik is kétpofára.
Kossuth- Széchenyi- Deák.
Tudod, tézis, antitézis, szintézis és már eszik is kétpofára.
Ráadásul, ha az oroszok lennének Klingon lejáratása mögött, azt csak meg kéne köszönni nekik. Nem? Egy jelölt alkalmatlanságát bizonyították a nép előtt. Más lenne a helyzet, ha hazudtak volna róla.Ahogy nèzem, az ami vàlasztàsok orosz hekkelèsenek bizonyitekai olyanok mint az iraki WMD bizonyitékai annak idejen.
A legütösebb bizonyiték, hogy orosz fejesek lehalgatott telefonbeszélgetésekben örültek Trump gyözelmenek.
Mennyire idiòta ez a vilàg, ahol ilyesmi miatt megcsak nem is szegyenkeznek a politikusok, "titkosszolgàlatok"? Ezeken csak nevetni lehetne, ha nem lenne annyira szomorù.