[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
6 676
14 008
113
Azt, hogy csak a neked tetsző dolgokat nézed és egy értelmes kérdésre lendületből válaszolsz anélkül, hogy pontosan tudnád az eredményt. :p
Azt, hogy en "levezettem" (= altalanos hetedikes feladat) azt, amit a vegen kenytelen-kelletlen elismertel - de meg mindig nem erted... :D

hete

Well-Known Member
2021. január 7.
764
1 926
93
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Miskolci Ogre

Well-Known Member
2019. december 21.
7 604
26 455
113
Régen még az EU előtt ezustrokat is lehetett tartani. Jó biznisz volt, sőt a sima rokaborert is adtak nyersen valami 2-3000 forintot 20-25 éve.
Mióta ez megszűnt gyakorlatilag megyénként jó ha egy bőr cserző műhely maradt, de rendes szűcs se sok.
Jól látod! Régen értéke volt a téli rója gereznának! Ma mióta az állatvédők tönkretették a szőrme ipart azóta semmi! Én még megtanultam az öregektől rókát nyúzni , kikormölni! Ma ha meglövöm odamegyek leveszem a kalapom megadom a végtisztességet de ott hagyom a hollóknak a tetemet(2 nap és semmi nincs belőle csak a nagyobb csontok meg a koponya). Pedig milyen nemes és jó viselet volt egy szép róka bunda!

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
6 676
14 008
113
Senate: 42-51 D-R
House: 156-184 D-R

@phaidros ez neked:

image.png

• Tetszik
Reactions: antigonosz

Redgreg

Well-Known Member
2022. április 22.
1 133
4 973
113
Hmm, ezt lehet megnyeri Trump, habár volt egyszer egy botrány. Ez alapján még lehet, hogy megvizsgálják a dolgot, mert mintha a hajrában Kamala kicsit leeresztett volna, és erről Trump inkább tudott, mint nem

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 359
34 115
113
@tiz vigasztaljon téged is a tudat, hogy vannak ebben az országban olyan kérilászlók, akiknek sosem jön be a számításuk, mégis évtizedek óta ebből -vélhetően jól- megélnek.

perceptóni, neked meg elismerem, hogy nem jött be a számításom:
Lefordítom magyarra: Pedig kiszámoltam, levezettem, logikus volt, és mégsem nyerték meg a demokraták penszilviát. Hogy ott rohadjanak meg.

tiz és én a penszilvániai adatoknál:
Még demokrata erőket kell Philadelphiában mozgósítani. Elvtársak, legyenek szavazók, akár a föld alól is.

De én mindig is ős Penszilvániairepublikánosgyőzelemhívő voltam, már a nagyapám is az volt, aki mást állít meg a valóságot ferdíti.