Hát szerintem ha elkezdjük kapargatni melyik elnök mit csinált mellékesbe kétlem hogy trumpli nagyon kilóg a sorból.Azért ne hasonlítsunk egy igazi (az egyik legjobb) elnököt egy adócsaló bohóchoz...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát szerintem ha elkezdjük kapargatni melyik elnök mit csinált mellékesbe kétlem hogy trumpli nagyon kilóg a sorból.Azért ne hasonlítsunk egy igazi (az egyik legjobb) elnököt egy adócsaló bohóchoz...
Pontosan fején találtad -végre- a szöget! Jól megtervezett elefántkodás a porcelánboltban, amivel elérik, hogy még a “barátok” is féljenek tőle.Amúgy ez az "adom az örültet" létező tárgyalási technika: Nixon is játszotta ez Észak-Vietnámmal. Rendszeresen kiszivárogtatta, hogy ő bizony akár atomot is dob Vietnámra ha nem haladnak jól a béketárgyalások vagy a nem teszik ezt meg azt.
Trump is ezt tolja csak jobban felpörgetve.
Úgy megnéznék egy USA vs NATO háborút, orosz és kínai támogatással.Pontosan fején találtad -végre- a szöget! Jól megtervezett elefántkodás a porcelánboltban, amivel elérik, hogy még a “barátok” is féljenek tőle.
Nagyon vártam h valaki már felismerje itt ezt, mert tőlem elfogultság okán jött volna ez le.
Elérik ezzel, hogy az új elnök úgymond kiszámíthatatlan legyen és egyenlőre úgy fest működik is.
Miért lenne technika? És miért lenne őrült?Amúgy ez az "adom az örültet" létező tárgyalási technika:
Az egy szabályokra épülő világban volt. Ezt a világot az USA -tényleg őrült módon- elpusztította Jugoszláviában, Afganisztánban, Irakban, Szíriában és Ukrajnában meg Izrael népirtásának támogatásával.Nixon is játszotta ez Észak-Vietnámmal.
tárgyalás technikáról beszéltem, nem pedig a "ki a jobb elnök vetélkedőről".Azért ne hasonlítsunk egy igazi (az egyik legjobb) elnököt egy adócsaló bohóchoz...
Mert a diplomáciàban általában adnak a látszatra és ez a fajta nyílt és agresszív kommunikáció általában ritka.Miért lenne technika? És miért lenne őrült?
A diplomácia megszűnt. A valamirevaló hatalmak követelnek, szankcióznak és háborúznak, míg a többiek engedelmeskednek és háborúznak. Halló, 2025-öt írunk, már nincsenek olyan őskori dolgok mint diplomácia, mert a szofisztikált nemzetközi viszonyrendszereket felszámolta a Nyugat a nemzetközi intézmények és -jog gátlástalan kisajátításával! Ami maradt belőle az a kicsik részéről irdatlan összegekbe kerülő nemzetközi korrupció a parancs-engedelmesség államok közti viszonyrendszer olajozására a nagyok irányába és látványos megaláztatásának enyhítésére a kicsik részéről.Mert a diplomáciàban általában adnak a látszatra és ez a fajta nyílt és agresszív kommunikáció általában ritka.
Regen a kiralyok csinaltak ezt, fel vonultattak a seregeket a kivant var kozeleben jelezve keszek a teljes koru hadviselesre ha nem teszed azt amit akarok.Mert a diplomáciàban általában adnak a látszatra és ez a fajta nyílt és agresszív kommunikáció általában ritka.
OffA diplomácia megszűnt. A valamirevaló hatalmak követelnek, szankcióznak és háborúznak, míg a többiek engedelmeskednek és háborúznak. Halló, 2025-öt írunk, már nincsenek olyan őskori dolgok mint diplomácia, mert a szofisztikált nemzetközi viszonyrendszereket felszámolta a Nyugat a nemzetközi intézmények és -jog gátlástalan kisajátításával! Ami maradt belőle az a kicsik részéről irdatlan összegekbe kerülő nemzetközi korrupció a parancs-engedelmesség államok közti viszonyrendszer olajozására a nagyok irányába és látványos megaláztatásának enyhítésére a kicsik részéről.
A nemzetközi jog arra való, hogy meg sértsük.Off
Én ma hallgattam az ultrahangon a moszkvatér főszerkesztőjét. Azt találta mondani, hogy az USA megsérti a nemzetközi jogot, ha Grönlandot annektálja. Egy pro orosz oldaltól nemzetközi jogról hallgatni, a Krím meg 22 után. Annyira röhögtem, majdnem leestem a létráról.
Zselé?Mert a diplomáciàban általában adnak a látszatra és ez a fajta nyílt és agresszív kommunikáció általában ritka.
Nemigen nevezném diplomáciának amit ő csinál
Mégis majd mindenki becsicskult nekiNemigen nevezném diplomáciának amit ő csinál
Ami mögötte van, de az nem diplomácia hanem az amerikai mélyállam.Mégis majd mindenki becsicskult neki
Már Musk is teljes mellszélességgel kiáll mellette ,ő még sokkal sokkal több mint egy erős szövetséges. A világ leggazdagabb embere, meg nem értett zseni kibaszott nagy hatalommal. Ketten együtt elég veszélyesek lehetnek szerintemTényleg nem százas a csávó, de sajnos k. nagy hatalma/befolyása van.
Néró is őrült volt, de mégis csak ő volt a császár - lett is baj belőle.
Amúgy ez az "adom az örültet" létező tárgyalási technika: Nixon is játszotta ez Észak-Vietnámmal. Rendszeresen kiszivárogtatta, hogy ő bizony akár atomot is dob Vietnámra ha nem haladnak jól a béketárgyalások vagy a nem teszik ezt meg azt.
Trump is ezt tolja csak jobban felpörgetve.
Nem fogja megszállni Grönlandot max kialkuszik néhány bázist meg bányászati, kereskedelmi jogokat. Ez olcsóbb is lenne meg balhéval sem járna mint a sziget megvétele, megszállása.
Gondolom eszébe sem jutott, hogy akkor az oroszok is megsértették a nemzetközi jogot 14-ben.Off
Én ma hallgattam az ultrahangon a moszkvatér főszerkesztőjét. Azt találta mondani, hogy az USA megsérti a nemzetközi jogot, ha Grönlandot annektálja. Egy pro orosz oldaltól nemzetközi jogról hallgatni, a Krím meg 22 után. Annyira röhögtem, majdnem leestem a létráról.
De akkor is eladták diplomáciának,bármilyen szar is volt.Egyébként offtopic.Ami mögötte van, de az nem diplomácia hanem az amerikai mélyállam.
Részben azt is említette xőrmentén, hogy korrekt legyek. De maga az érvelés volt qrvavicces. Ilyenek ezek a 180 fokos fordulatok. Krím, meg Donbasz kapcsán a nemzetkozi jog valahogy nem jön elő.Gondolom eszébe sem jutott, hogy akkor az oroszok is megsértették a nemzetközi jogot 14-ben.
Csak épp nemzetközileg elismert része Grönland Dániának.Legalább annyi köze van Grönlandnak az USA-hoz mint Dániának. Semmi.
Ez meg miből gondolod, hogy az USA-hoz akarnak tartozni?Majd nepszavazáson döntenek Amerika mellett.
Azért várd ki mi az ajánlat...Mi demokratikus, ha ez nem. Megtolják őket propival, pénzzel, még vesznek egy helyi mondmeget. Már a mostani grönlandi miniszterelnök is meglátta élete nagy lehetőségét. Egy független igazgatású Grönland (az USA tagállamoknak nagyon széles jogaik vannak) amerikai pénzzel, katonai háttérrel. Ennél jobb ajánlatot nem kap,
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..