Oh, tényleg, azt nem olvastam. Már megijedtem vmi durvát hazudtam, pedig csak más a véleményünk. És én itt azért a tiédre figyelek.Érthetően leírtam korábban.
Miért, mit mondjon ha tényleg ez a helyzet?! Stier soha nem mondta hogy Oroszország ne sértette volna meg a nemzetközi jogot azzal hogy megtámadta Ukrajnát, ellenben azt elmondta számtalanszor hogy Oroszország agresszor, és megsértette a nemzetközi jogot! Azt is hozzá szokta tenni valóban hogy ez nem egy "unprovoked war", és elmondja hogy mi vezetett a Krímhez 14-ben, a háborúhoz 22-ben, de sosem vitatja a tényeket!
Igen, nem röhögni kell a létrán, hanem elfogadni azokat a tényeket amit mond, hogy az USA IS számtalan alkalommal a múltban sértette a nemzetközi jogot - Irak, Koszovó, Szíria, Líbia, Afganisztán - s ha! behúzza Grönlandot kajakra, megint meg fogja tenni!
Ez nem nevetséges hanem siralmas, főleg ha a "morale high ground" is képbe jön, amiről ők osztják az eszet mindenki másnak. Az orosz legalább nem mondja magáról hogy jótevő, sima birodalom mindkettő!!!K
Kezdjük azzal Stierrel semmi bajom. Elfogult az oroszok mellett. De senki se független. El szokta mondani, ha szorul a hurok a kötelező köröket ( megsértette a nemz.jogot) de én sem írtam mást. Viszont vicces volt hallgatni, hova teszi a hangsúlyt meg a nemzetközi jogot Grönland kapcsán és hova Ukrajna kapcsán. Mondom úgy, hogy a legjobb lenne ha már földbe döngölnék az ukránokat.
Az hogy az USA, mint az oroszok is lexarják a nemzetközi jogot, ezt értem, nem is gondolok mást. Még akkor sem, ha vki ehhez kreál ENSZ határozatot.
Egyébként mi a nemzetközi jog? Mi a jogállamiság? Amit az uralkodó politikai elit törvénybe foglalt. Szal ez rugalmasan változhat, nem állandó érték ami a politika fölött lebeg.