[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
28 166
100 169
113
Közben meg Kína és Oroszország nem spórol a védelmen. Az egy dolog hogy leszarják mi lesz Európával és így az oroszokkal, de már Kína sem számít?!
Az oroszok legalább annyi pénzt buktak a háborúval mint az Unió meg az USA, Kizárt, hogy tartani tudják az emelt katonai koltsegvetésük. Ráadásul leamortizálták a hidegháborús tartalékopuk jó részét, újat gyártani meg ott sem olcsó.

Kína már érdekesebb. De stabil pénzügyi, gazdasági háttér nélkül xart sem ér a hadsereg, Szal ezek az amcsi költségvetési lefaragások szükségesek és Trumpék most tudják minimális következményekkel megtenni, az elmúlt 4 évre jogosan visszamutogatva.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
49 130
87 306
113
Legyél már oly kedves legalább egy linket dobjál már ezekhez ha van, érdekelnének a részletek.
Sajnos túl gyors az algoritmus... Beállítottam egy gyüjtőoldalt, amelyik begyüjti az összes biztpolos, haditechnikai hírt, információt a világból. Több száz oldal napi 1000+ hír. Ukrán oldalakról begyüjtött hírek hozták le.Megtalálni már nem tudom mivel túl gyorsan frissül az algoritmus. Elveszett a Szu-57-es videó is Iránból, amit posztolni akartam.
Azért írtam oda, hogy várjuk a részleteket -ami ezen állítások, kijelentések megerősítését jelentik majd.

• Tetszik
Reactions: Loken and krisss

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 989
135 158
113
Sajnos túl gyors az algoritmus... Beállítottam egy gyüjtőoldalt, amelyik begyüjti az összes biztpolos, haditechnikai hírt, információt a világból. Több száz oldal napi 1000+ hír. Ukrán oldalakról begyüjtött hírek hozták le.Megtalálni már nem tudom mivel túl gyorsan frissül az algoritmus. Elveszett a Szu-57-es videó is Iránból, amit posztolni akartam.
Azért írtam oda, hogy várjuk a részleteket -ami ezen állítások, kijelentések megerősítését jelentik majd.
Amúgy nagyon durva milyen információs zaj van most azzal kapcsolatban, hogy a Trump adminisztráció hol és mit csinál, amihez szerintem ők is aktívan direkt még hozzá is tesznek.

Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
4 572
15 533
113
Amúgy nagyon durva milyen információs zaj van most azzal kapcsolatban, hogy a Trump adminisztráció hol és mit csinál, amihez szerintem ők is aktívan direkt még hozzá is tesznek.

Tuti direkt es valami nagy elokeszitese miatt csinaljak, hamarosan szerintem az orosz elnok talia utan kiderul

• Tetszik
Reactions: gergo55 and Venom85

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
49 130
87 306
113
A fegyverszállítós rész meg gyenge alapokon áll, elvégre ukrán a forrás. Most ne kezdj el pont te hinni az ukránoknak hirtelen csak azért mert tetszik a hír.
Nem a hír tetszik, örülnék annak, ha az ukránok minnél hamarébb kapitulálnának, de ez csak akkor lehetséges, ha megszünne minden nyugati(amerikai is beleértve) katonai, pénzügyi segítség. Amire sajnos kevés az esély.

Kosztyenko hír:

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
49 130
87 306
113

Ne is mondd! Minden második hír ami megjelenik amerikai és ukrán nyilatkozatok -egymás lejáratása. :)

• Tetszik
Reactions: blitzkrieg

Nber

Well-Known Member
2021. október 15.
2 264
10 450
113
De szépek így együtt!
Epstein és Adam Schiff (a most leváltott FBI igazgató)
Szépen leveleztek, már találtak 256 emailt.
Érdekes a lámpa előtti tárgy is.
GkPxbrvXYAAtF7y

Groove

Well-Known Member
2017. október 3.
191
541
93
Az Egyesült Államok újra megnyitja a második világháború óta nem használt csendes-óceáni légibázist

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
28 166
100 169
113
Az argentín elnök egy láncfűrészt adott Musknak, hogy karcsúsítsa az államot Nemzetközi konzerv fórum :rolleyes:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
49 130
87 306
113
Állítólag Keith Kellogg és Zelensky február 20-i találkozója alig 10 percig tartott. Trump különleges képviselője az Oroszországgal való békekötés feltételeit nevezte meg, a kijevi drogos mindent visszautasított. Nem volt értelme tovább ülni és csevegni.

Nber

Well-Known Member
2021. október 15.
2 264
10 450
113
Tegnap a CPAC-en Musk is arról beszélt, hogy livestreamben kellene nézni, hogy megvan-e Fort Knoxban az arany.

Amit nem értek, hogy miért nem mennek oda és nézik meg?
Mi hiányzik ehhez?

Vagy adnak egy kis időt a DS-nek, hogy visszategyék?
Meg ha még a videón aranynak látszó dolog van, azt be is kéne vizsgálni.

Meg valszeg az se lenne jó nekik, ha kiderülne, hogy nincs ott, mert az meg pénzügyi stabilitást veszélyeztetné.

Kiváncsi vagyok mi fog ebből kisűlni és főleg, hogy mikor.

Nber

Well-Known Member
2021. október 15.
2 264
10 450
113
Itt a tegnapi CPAC Musk interjú tartalma:
0:25 A surprise from President Milei
2:12 “I am become meme.”
3:36 Culture shift since the election
4:30 How Elon got involved in politics
5:55 Restore Freedom and Opportunity
7:52 Importance of DOGE
9:20 Freedom is priceless
11:13 DOGE dividend check
12:39 It'd be easy to spend less
13:41 Assassination attempts & security
15:51 Fort Knox gold reserve
17:26 Waste is everywhere
18:18 Social Security & entitlements
20:16 Fraud during Covid
20:55 Illegal immigration under Biden
25:11 Returning the astronauts
27:34 DOGE will save Medicare, Social Security
28:56 Putin can't afford me
29:19 Ending the Ukraine war
32:20 My morality was formed by America

• Tetszik
Reactions: Venom85