@zsolti
Az előbb még még az volt a sikeres aki:
Isten hozott a való világban. Szerinted miről szól a politika, mitől lesz sikeres egy politikus, ha nem attól, hogy lehetőleg úgy manipulálja a közvéleményt, hogy az elfogadja, szeresse, sikeresnek lássa a döntéseit? Amit csinált, ügysesen csinálta, mint politikus.
Oké, akkor elég ha megszavazzák, az is valami végül is. Attól is lehet ügyes politikus valaki hogy nemzetközi szinten nincs senki aki egyetértene vele. (Leszámítva néhányat, mint mi akiknek a politikusai tudják hogy segget kell nyalni egy ilyennek, meg hogy jobb mintha a Hillary lenne a székben. Vagy a ruszkik akik szerintem ugyanúgy egy idiótának tartják az ürgét csak épp mivel annak az országnak lett ez az idióta a vezetője amelyik a legnagyobb nyomást tudta rájuk kifejteni ezért ez nekik nagyon jó.) Vagy hogy a közvéleményt befolyásoló szereplők többsége irtózva vagy gúnyosan ejti ki Trump nevét. Vagy hogy az állami alkalmazottak (mint például bírók és ügyészek) próbálják szabotálni az olyan asztalra csapok döntéseket mint a full beutazási tiltást.
Ez tényleg egy sikeres, ügyes és jó politikus ismérvei, egy olyan emberé akinek hosszú jövője van abban amit csinál.
(És akkor arról még nem is beszéltem hogy az ürge milyen beszédeket tud tartani
a CIA előtt tartott beszédjében konkrétan hülyét csinált magából és kiröhögte a jelenlévő tömeg. Vazz ez milyen már.)
@zeal
A liberalis sajtot.
Ez mit jelent? A feministakat? Az lmbtq csoportokat? Az anarchistakat?
A TPP torlesenek azert nem kicsit orulnek.
O, az a sok jo amit eddig onnan kaptak...
Csak szolok, hogy Trump nyerte a valasztast es nem Hillary.
Miert? Ki ert azokkal egyet?
Latom feldolgozhatatlan elmeny, hogy betartja amit igert.
Nem csak a liberális sajtót de az egyik legismertebb nemzetközi tv-ét is (CNN, és lényegtelen hogy milyen véleménnyel vagy róluk, e mögött a csatorna mögött hatalmas a hírnév és a pénz, magadra haragítani olyan mint dacosan belepisálni az orkánba.)
Meg a "kisebbségeket" aki nem is olyan kicsik, de nem róluk beszélek "kulturális közeg" alatt hanem a közvéleményt befolyásoló közszereplőkről híres emberekről. (Akikről tök mindegy milyen véleménnyel vagy mivel nagy elismerésnek örvendek és sokan idealizálják őket azzal hogy minden lépésedet kritizálják megint csak szopsz.)
Annak még jobban örültek hogy felvette a kapcsolatot Tajvannal vagy hogy folyamatosan Kína ellenes nyilatkozatokat tett már a kampány alatt is. De ezt te is tudod, nem is értem minek jöttél a TTP-vel, nyilván az hogy vámmal próbálja védeni a piacait ugyanúgy nem tetszik majd Kínának.
Mexikót meg nem kell egyből ilyen szinten szembeállítani saját magával. Ez egy szomszédos ország és csak az első héten már sikerült elérni nem akar a Mexikói elnök beszélni vele, miután elejtett neki állítólag egy katonai intervenciós megjegyzést. Milyen gyökér fassznak kell lenni hogy a szomszédoddal akivel semmi közvetlen konfliktusod nincs egyből ilyen színvonalon kommunikálj?
Mert mondjuk az 500 millió embert képvisel és az egyik szövetségese az országnak amit vezet? Vagy hát végül is szarni bele. Minek az ilyesmire odafigyelni.
Nem az a feldolgozatlan amit csinál hanem ahogy csinálja. Ez egy idióta mindent úgy tesz ahogy egy idióta tenne ezért egy idióta. Hogy mit vagy úgy oda érte azt nem is igazán értem, ez csak egy hangos gazdag majom aki egész életében egy buborékban létezett. Egy nárcisztikus gyermeteg alak aki elnökösdit játszik. Lehet hogy nem hiszel nekem, de ez az ürge nagyon csúnya véget fog érni.