Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Erőszak éppenséggel nem volt, kikötött 1 hajó és partra szállt 162 tengerész, de nem volt egy puskalövés sem és nem halt meg senki.120 éve, hogy az usa erőszakkal annektálta a Hawai-szigeteket, erőszakkal megdöntve a Hawai-királyságot. Elzavartak és megöltek több oroszt is, ami miatt majdnem kitört az 1. amerikai-orosz háború.
Nem tudom mennyire igaz vagy nem, amit Boki írt, de azért megkérdezném tőled Ulippo: volt nekik meghívólevelük Hawaiba, vagy csak partraszállási parancsuk volt?!!Erőszak éppenséggel nem volt, kikötött 1 hajó és partra szállt 162 tengerész, de nem volt egy puskalövés sem és nem halt meg senki.
https://en.wikipedia.org/wiki/Overthrow_of_the_Kingdom_of_Hawai
Nem volt meghívójuk, nem is állítottam, hogy lett volna. Az annektálást se cáfoltam mert az megtörtént. Én csak a kamut cáfoltam, amit boki hadovált erőszakról meg megölt oroszokról.Nem tudom mennyire igaz vagy nem, amit Boki írt, de azért megkérdezném tőled Ulippo: volt nekik meghívólevelük Hawaiba, vagy csak partraszállási parancsuk volt?!!
Te még csak rá se kerestél csak kitaláltál valami kamut és leírtad. Ez a gyenge teljesítmény
Az igazságnak csak egy oldala van. Lehet van két egymásnak ellentmondó verzió, de ha egymásnak ellent mondanak akkor nem lehet mindkettő igaz.Van más történelmi vetülete és megítélése nemcsak félnótás angol források. Mindennek két oldala van. Majd csak akkor hadonásszal, ha ismered a másik fél történetét,véleményét.
Az igazságnak csak egy oldala van. Lehet van két egymásnak ellentmondó verzió, de ha egymásnak ellent mondanak akkor nem lehet mindkettő igaz.
Te azonban nem is mutattál semmilyen forrást, csak bemondtál valamit, de a te szavad túl sokszor bizonyult már itt megbízhatatlannak, hogy csak úgy bemondásra el lehessen hinni neked bármit. Pont azért kerestem rá, mert bűzlött attól hogy tipikus boki-kamu és kíváncsi lettem mi lehet az igazság.
A wikis verziót kétséget kizáró bizonyíték erősíti meg, a királynő saját kézzel írt levele amiben leírja az eseményeket. Az autentikus és hiteles forrás, de lássuk csak a te alternatív forrásaidat is ha be mered rakni.
Miért hazudott volna? Őt mozdították el, neki aztán nem volt érdeke, hogy védje az amerikaiakat és hazudjon az érdekükben. Nem akarta, hogy bárki megsérüljön, ezért nem adta ki a parancsot az ellenállásra.A királynő még sohasem hazudott....mindig csak az igazat mondja...
Az igazságnak csak egy oldala van. Lehet van két egymásnak ellentmondó verzió, de ha egymásnak ellent mondanak akkor nem lehet mindkettő igaz.
Te azonban nem is mutattál semmilyen forrást, csak bemondtál valamit, de a te szavad túl sokszor bizonyult már itt megbízhatatlannak, hogy csak úgy bemondásra el lehessen hinni neked bármit. Pont azért kerestem rá, mert bűzlött attól hogy tipikus boki-kamu és kíváncsi lettem mi lehet az igazság.
A wikis verziót kétséget kizáró bizonyíték erősíti meg, a királynő saját kézzel írt levele amiben leírja az eseményeket. Az autentikus és hiteles forrás, de lássuk csak a te alternatív forrásaidat is ha be mered rakni.
A történelemben az autentikus és hiteles forrásoknak van a legtöbb jelentősége. Ha az a történelmi kérdés, hogyan zajlott a Hawaii királynő megbuktatása, akkor a Hawaii királynő 1898-as leírása számít, nem pedig egy 2018-as boki komment.Szerintem a történelem pont az a hely, ahol annak a kijelentésnek, hogy "autentikus és hiteles forrás" van a legkevesebb jelentősége.
És ha az ukrán puccs valós története érdekel valakit, akkor ezek szerint Janukovics akkori elnök emlékiratait kell figyelembe venni, ugye jól mondom?!!A történelemben az autentikus és hiteles forrásoknak van a legtöbb jelentősége. Ha az a történelmi kérdés, hogyan zajlott a Hawaii királynő megbuktatása, akkor a Hawaii királynő 1898-as leírása számít, nem pedig egy 2018-as boki komment.
Mindenki emlékiratait úgy kell olvasni, hogy mit tett a másik fél?.És ha az ukrán puccs valós története érdekel valakit, akkor ezek szerint Janukovics akkori elnök emlékiratait kell figyelembe venni, ugye jól mondom?!!
Már csak elvileg sincs igazad. Először is: nincs IGAZSÁG. Csak igazságok vannak. Itt van az é-ír, vagy a palesztín kérdés. Azért megoldhatatlanok, mert mindenkinek igaza van.Az igazságnak csak egy oldala van. Lehet van két egymásnak ellentmondó verzió, de ha egymásnak ellent mondanak akkor nem lehet mindkettő igaz.