Jézus... mi van itt
Az én apukámnak meg......
kb az a szint.
Birodalmakról van szó emberek, totál természetes hogy hentelik az embereket nagyüzemileg, azért birodalmak. AZ a csúnya hogy sokan benyelik a propagandaszövegeket miközben minden csak körítés és a lényeg a hatalom, csak ennyi....
Én szeretem az USA-t, nagyon sok jó dolog van ott amit ott tudsz megtapasztalni az ottani emberekkel, nem mind olyan mint a sztereotípiák, persze a szabadság ami olyan fontos nekik félre értelmezése és ezáltal a sok devianciát nem csak elfogadásra hanem átvételre erőltetik, ettől az ott lévők is szenvednek nem mindenki akarja ezt az irányt...
Feltételezem az oroszok sem rosszabb emberek egy fokkal se, legfeljebb másabbak, kevesebbet ismerek hogy nyilatkozzak, azok jófejek ( meg jó csaj, hehe
)
A vezetőik meg inkább azt mondanám van aki érti a magyart van aki nem, például mint mikor Trump úgy íratott alá valamit a lengyel miniszterelnökkel vagy melyik volt az hogy széket se adtak neki, az meg porig alázva mosolyog, jóformán még a száját se törölve meg.... itt ez nem fog meggyőzni senkit, amiket meg hangoztatnak és akik által azok itt lassan szitokszavak, nem értik a magyart a nagy vízen túlról.
Az oroszokat azért szeretik sokan mert képesek elhitetni hogy mi barátok meg egyenlő partnerek vagyunk, az elnökük is mindig jön, ezek a gesztusok fontosok a magyaroknak, nem számít hogy üveggyöngy e vagy sem de ők értik a magyart, engem amúgy nem győznek meg arról hogy őszintén partnerként kezelnek e, ha tehetnék szerintem ők is csak diktálnának.