Na Ghosty, látom mentél egy nagy mosakodást...
Azért ehhez már jó nagy egó meg pofa kell... de mielőtt téged is tiltalak, még egy gyorsat válaszolok.
- olvasni nem tudsz, az fix - sokszor írtam, emberekkel nincs bajom, csak kormányokkal és politikákkal - ha ezt nem tudod értelmezni, annyit jelent okkal vagy ott, ahol. Levegőben ilyen korlátoltakkal hála istennek nem találkozom
Tudod, a médiában is az szerepel, hogy Washington, Moszkva, Peking, stb. - álláspontja. Vagy angolok, franciák - mikor politikáról beszélünk, nem emberekről. Szóval azért leírom, hogy te is felfogd - orosz állampolgárokkal a világon semmi gondom, jó arcok, a választott képviselőik politikáját meg rühellem. Ez van.
- A személyeskedés a te szintedről lényegtelen.
- Yup, orosz nagykövet nem vett részt kormány ellenes tüntetésen, ilyen komoly csapást az országra nem mértek - csak bejöttek gyilkolni 56-ban újra, és maradtak majd négy évtizedet. Én veszítettem rokont a rendszernek köszönhetően (BTW nekem senki ne jöjjön "szovjet nem orosz" dumával... mi volt az USSR központja? Moszkva. Mi volt a nyelv? Orosz...).
Na pá, mivel tőled sem érdemi infót nem lehet szerezni, sem tanulni, zéró veszteség a hiányod.
Back to NA topic.